Ειδήσεις

Μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με μια μικρή καθυστέρηση, κάτω από ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες για την περιοχή μας. Όμως το ταξίδι της γνώσης δεν σταματάει για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Μέσα από τις δυσκολίες που βιώνουμε φαίνεται και η δύναμή μας και ξαναγεννιέται η ελπίδα και τα όνειρα.
Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ένα υγιές και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, ώστε η φετινή σχολική χρονιά να είναι γεμάτη εφόδια, δεξιότητες, στόχους και εμπειρίες.
Εμείς ως κυβέρνηση θα είμαστε σύμμαχοι στην εκπαιδευτική κοινότητα και πολύτιμοι αρωγοί, ώστε να κυλήσει ομαλά το νέο σχολικό έτος και να προσφέρουμε ένα σχολείο με αξίες και πεποιθήσεις, που θα προετοιμάζει τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας.

Με τη σκέψη μου στους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται από τα πρωτοφανούς έντασης καιρικά φαινόμενα, εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους με υγεία, δύναμη και πρόοδο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΤΣΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα προεκλογικών επισκέψεων του υποψήφιου δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου για σήμερα Πέμπτη 28/9
Επόμενο άρθρο Όλοι και όλες στο μεγάλο Πανκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο