Ειδήσεις

Μουσική Συναυλία Αλληλεγγύης και διεκδίκησης των Πλημμυροπαθών


Στα πλαίσια των δράσεων των εργατικών σωματείων, αγροτικών συλλόγων και φορέων διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης – διεκδίκησης για τους πλημμυροπαθείς την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 19:00 με σύνθημα «Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας / Να γίνει φως η αλληλεγγύη μας»!

Στη συναυλία θα συμμετέχουν ο Διονύσης Τσακνής, τα «Κίτρινα Ποδήλατα» και αρκετοί τοπικοί καλλιτέχνες. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης , με τον τελικό χώρο να ανακοινώνεται σύντομα τις επόμενες μέρες.

Τη Μουσική Συναυλία οργανώνουν η ΕΟΑΣΚ, ο Αγροτικός Σύλλογος Παλαμά και ο Εμπορικός σύλλογος Παλαμά, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας, το Σωματείο Εργαζομένων Κ.Υ. Νόμου Καρδίτσας, οι Συνταξιούχοι του ΙΚΑ, ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας, συμμετέχει και οργανώνει την μουσική επιμέλεια της συναυλίας το Παράρτημα Καρδίτσας του ΠΜΣ

Σχεδόν δύο μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες που χτύπησαν τη περιοχή και ο λαός του νομού Καρδίτσας ακόμη μετράει τις πληγές του. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως σκοπό την ανάδειξη των αναγκαίων αιτημάτων του Πανκαρδιτσιώτικου Συλλαλητηρίου που έγινε στο Παλαμά. Ο αγώνας για την υλοποίηση τους είναι κρίσιμος για την επιβίωση των πληγέντων αλλά και του λαού της περιοχής.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας σε ειδική δημόσια συνεδρίαση
Επόμενο άρθρο Μετεκλογικό μήνυμα του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα