Ειδήσεις

Ν.Ε. Καρδίτσας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Χιλιάδες δανειολήπτες αγωνιούν και αυτοί κερδοσκοπούν στις πλάτες τους


Οι καθεστωτικές και πελατειακές αντιλήψεις της ΝΔ στην άσκηση εξουσίας αποδεικνύονται καθημερινά. Είναι ξεκάθαρη επιλογή! Μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, την διάχυση των ευρωπαϊκών πόρων σε φίλους και συμφέροντα, τώρα κερδοσκοπούν σε βάρος χιλιάδων δανειοληπτών.

Πριν από λίγες ημέρες το ΠΑΣΟΚ – ΚίνημαΑλλαγής ανέλαβε μία σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία για την επίλυση του προβλήματος και την προστασία των καταναλωτών που έχουν λάβει δάνεια, προκειμένου να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας. Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι βλέπουν «ευκαιρίες» σε βάρος τους.Όπως στην περίπτωση του βουλευτή Ανδρέα Πάτση, χωρίς να υπάρχει καμία ηθική αναστολή.

Την ίδια ώρα μάλιστα που μόλις ένας στους δέκα δανειολήπτες γίνεται δεκτός για ρύθμιση του χρέους του από τα ξένα funds, σύστημα που θεσμοθετήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιεί με ζέση η ΝΔ.

Άραγε η Κυβέρνηση θα διαγράψει το πλέγμα των διατάξεων που οδηγεί στην ασυδοσία των funds και των τραπεζών και αφήνει απροστάτευτη ακόμα και την πρώτη κατοικία; Ή θα συνεχίσει την ίδια πολιτική, που αυξάνει το ιδιωτικό χρέος και ναρκοθετεί την κοινωνία και την οικονομία;

Επιπλέον, οι εξηγήσεις του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη για τις υπέρογκες απευθείας αναθέσεις των ΕΛΤΑ στον κ. Πάτση κρίνονται ως απολύτως ανεπαρκείς.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση εργασίας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με στελέχη της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ΑΕ
Επόμενο άρθρο Πρόληψη και Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού