Ειδήσεις

Νέα διοίκηση στον ιστορικό Σύλλογο ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων


Νέα διοίκηση με την συμμετοχή και νέων προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. Πασιαλής”, προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία της 22 Ιουνίου 2022.

Οι βασικές επιδιώξεις εστιάστηκαν στη συγκρότηση μιας διοικητικής ομάδας με έμφαση στην ανανέωση και την είσοδο νέων μελών στο Σύλλογο, με άμεσο στόχο να έρθουν κοντά στον αθλητισμό ακόμη περισσότεροι νέοι και νέες.

Έτσι μετά την αναβληθείσα Γενική Συνέλευση της 15/06/2022, λόγω μη απαρτίας των μελών, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22/06/2022 παρουσία της δικηγόρου κ. Τάντου Χαρίκλεια, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Μετά την ψηφοφορία των μελών που προσήλθαν εξελέγησαν 10 μέλη για το νέο Δ.Σ.

Κατόπιν αυτού, την Τρίτη 28/06/2022, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη, όπως προέκυψαν από τις εκλογές, όπου συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Σύλας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Παπασωτηρίου Σοφία
Γενικός Γραμματέας: Τσιτσώνης Πολυχρόνης
Ταμίας: Πλακιάς Λάμπρος
Έφορος Υλικού: Σκύλλας Θωμάς
Γενικός Αρχηγός: Πολίτης Νικόλαος
Ειδικός Γραμματέας: Ουρανία-Μαρία Ρίζου
Μέλος: Πάτας Πέτρος
Μέλος: Παπακώστας Παναγιώτης
Αναπληρωματικό Μέλος: Καλλιώρας Γεώργιος
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου που προσήλθαν στις εκλογές και μας τίμησαν με την ψήφο τους και ιδιαίτερα, τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη ο οποίος είναι και παλιός αθλητής του Συλλόγου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Καταραχιά Αχιλλέα

Όλοι μαζί, παλιοί και νέοι, θα προχωρήσουμε ενωμένοι ευελπιστώντας ότι ο κόσμος της περιοχής μας θα αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Έχουμε ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του Συλλόγου και βασικός στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους νέους και νέες στα τμήματα του Συλλόγου μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ερευνητικό Έργο Smart Tourism