Ειδήσεις

Νέα ενημέρωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τα Φοιτητικά Εστιατόρια


Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ  Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο στην 2ας Νοεμβρίου & Βερναρδάκη (τηλ: 24210 22850) όπου θα παρέχεται πρωινό, γεύμα και δείπνο. ΝΕΟ Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο εντός του κυρίου ιστού της πόλης στην Κωνσταντά 128 (τηλ: 24210 22850) όπου θα παρέχεται πρωινό, γεύμα και δείπνο.  Βοηθητικό Φοιτητικό Εστιατόριοστο χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στο Φυτόκο Νέας Ιωνίας. Σιτίζονται οι φοιτητές/τριες, που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το φαγητό που επιθυμούν από τα προσφερόμενα είδη. Στο εστιατόριο θα παρέχεται μόνο γεύμα. Το πρωινό και το δείπνο θα παρέχονται στα δύο κεντρικά εστιατόρια.

Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

  1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο στη Γαιόπολη στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (περιφερειακή οδός Λαρίσης-Τρικάλων τηλ: 2410 613611, 684401).
  2. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο στη Βιόπολη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστημών Υγείας στη θέση Μεζούρλο.
  3. Βοηθητικό εστιατόριοστην οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων 50 και θα σιτίζονται οι φοιτητές/τριες, που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το φαγητό που επιθυμούν από τα προσφερόμενα είδη.

Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

  1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριοστις εγκαταστάσεις της Σχολής Θετικών Επιστημών επί της οδού Παπασιοπούλου 2-4 στα Γαλανέικα (τηλ: 22310 33364).
  2. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο εντός του κυρίου ιστού της πόλης στην Πανουριά 7 Λαμία (τηλ: 22310 43549).
  3. Βοηθητικό Φοιτητικό Εστιατόριοστις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας-Αθήνας). Σιτίζονται οι φοιτητές/τριες που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το φαγητό που επιθυμούν από τα προσφερόμενα είδη.

Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

  1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριοστην οδό Αρριανού 22 (τηλ: 2431 181524).

Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:

  1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριοστην Β. Γρίβα 13, Τέρμα Μαυρομιχάλη (τηλ: 24410 71427).
  2. Βοηθητικό εστιατόριοστην Καρδίτσα στην οδό Λαχανά & Καραμανλή θα σιτίζονται οι φοιτητές/τριες, που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το φαγητό που επιθυμούν από τα προσφερόμενα είδη.

– Επίσης, για τους μη δικαιούμενους δωρεάν σίτισης φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρέχεται η δυνατότητα να σιτίζονται στα φοιτητικά εστιατόρια με κάρτες σίτισης ως εξής:
• Μηνιαία Κάρτα Σίτισης 90 γευμάτων (30 Πρωϊνό +30 Μεσημεριανό +30 Βραδινό): 65,00€
• Εβδομαδιαία Κάρτα Σίτισης 21 γευμάτων (7 Πρωϊνό +7 Μεσημεριανό +7 Βραδινό): 16,00€
• Ημερήσιο Σιτηρέσιο (Πρωϊνό +Μεσημεριανό +Βραδινό): 3,50€

 

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς του Δήμου Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Λ.Α.Π. Σύλλογος Οξυάς