Ειδήσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Λ.Α.Π. Σύλλογος Οξυάς


Για την πρώτη του για το έτος 2024 εκδήλωση προετοιμάζεται ο  Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας», που την Κυριακή, 21 -1 – 2024 και ώρα 11 : 30 θα κόψει την  πρωτοχρονιάτικη πίττα του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι και ειδικότερα στο café happy (Μάκης Μαυρομάτης, συνοικία Γεωργίου Καραϊσκάκη), αφού η έδρα του Συλλόγου (μοναστήρι Αγίας Τριάδας), όπου ανέκαθεν πραγματοποιούνταν η συγκεκριμένη εκδήλωση, εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη οδικά, εξαιτίας των μη αποκατασταθέντων ακόμα καταστροφών από τις τελευταίες θεομηνίες, με την προσέλευση των μελών εκεί να είναι αδύνατη.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου, εκφράζοντας κι αυτό την ιδιαίτερη για τις τύχες του χωριού ανησυχία του από τη μη αποκατάσταση των καταστροφών δηλώνει ότι αναγκάζεται από τις ανωτέρω συνθήκες ν’ αλλάξει την καθιερωμένη από ιδρύσεώς του πρακτική περί  διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης στην έδρα του, στο χωριό, ζητώντας γι’ αυτό συγνώμη από τα μέλη του και ιδιαίτερα από τους αποκλεισμένους μόνιμους κατοίκους του χωριού.

 

Περιμένουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του χωριού και του Συλλόγου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας μας και, με την ευκαιρία, ενημερώνουμε όλους και για τον ετήσιο χειμερινό χορό το Συλλόγου, που προγραμματίστηκε για το βράδυ του Σαββάτου, 3 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», στο Μαυρομάτι, με τους Στέλιο Ευαγγελάκη και Ρίτσα Πέτσα στο τραγούδι, Δημήτρη Καραβίδα στο κλαρίνο, Μανώλη Καραβίδα στο βιολί, κ.λ.π.. Σχετικές λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα.

Προηγούμενο άρθρο Νέα ενημέρωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τα Φοιτητικά Εστιατόρια
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας