Ειδήσεις

Νέα Πορεία για το Δήμο Μουζακίου: Πάμε όλοι μαζί δυνατά, να επιτύχουμε


Συνδημότισσες και συνδημότες, Από το 2019 που εκλέξατε το συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στη Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου πέρασαν τέσσερα χρόνια δύσκολα, με συνεχείς κρίσεις και αναπάντεχα συμβάντα.

Πανδημία, Ιανός, ενεργειακό ζήτημα, ακρίβεια, αναστάτωσαν τις ζωές μας και άλλαξαν ριζικά το γνωστό μέχρι πριν λίγα χρόνια κοινωνικοοικονομικό στάτους στον τόπο.

Από την πρώτη ημέρα της παρούσας δημοτικής θητείας κληθήκαμε να ανταποκριθούμε σε πρωτόγνωρες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής μιας μεταρρύθμισης (Κλεισθένης), η οποία αντί να διορθώσει κυρίαρχα θεσμικά και λειτουργικά ζητήματα των Ο.Τ.Α., περιέπλεκε ακόμη περισσότερο το ήδη  δαιδαλώδες νομικό και χρηματοδοτικό σύστημά τους.

Όμως, κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις και εκτιμήσεις της «αντιπολίτευσης», ο Δήμος Μουζακίου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων!

Αυτό αποδεικνύει η ομαλή πορεία, η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του.

Αυτό καταδεικνύουν τα έργα, οι δράσεις που εκτελέστηκαν, που συνεχίζονται σήμερα, ή έχουν ήδη δρομολογηθεί για το μέλλον.

Γνωρίζετε πια, ότι ο δημοτικός συνδυασμός μας κρατάει γερά το «τιμόνι» του Δήμου, δίνει λύσεις στα προβλήματα ανεξαρτήτως μεγέθους και διεκδικεί δυναμικά από την κεντρική εξουσία την ικανοποίηση πρωταρχικών αναγκών σας.

Γι’ αυτό ζητούμε στις νέες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου την ανανέωση της εμπιστοσύνη σας, τη στενή συνεργασία, αλλά και προτάσεις σας για την επόμενη δημοτική θητεία.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανανεώσει την εμπιστοσύνη σας και να προχωρήσει με σταθερότητα, ακόμη πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά μπροστά.

Σε αυτήν έχουν προστεθεί πολλά νέα στελέχη, τα οποία, μαζί με τους πιο έμπειρους συνυποψήφιους τους, συνιστούν ουσιαστικά μια νέα αυτοδιοικητική κίνηση υψηλών ικανοτήτων και απεριόριστων δυνατοτήτων.

Τις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας από την ερχόμενη Τρίτη 4/7/2023, θα ανακοινώνουμε σταδιακά όλους τους υποψήφιους μας για τις δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Το πλήθος εμπειριών που αποκομίσαμε στη διάρκεια της παρούσας διοικητικής θητείας και το ολοκληρωμένο σχέδιο πρωτοβουλιών και έργων που ήδη εφαρμόζουμε στο Δήμο, είναι τα μεγάλα «όπλα» μας.

Πάμε όλοι μαζί δυνατά, με αισιοδοξία και ακλόνητη πίστη, να επιτύχουμε μια ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Αυτή θα δώσει ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ και θα εκπληρώσει το κοινό όραμα να γίνει ο Δήμος Μουζακίου ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ στο Νομό Καρδίτσας και σ’ όλη την Ελλάδα!

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο!

Οφείλουμε στους εαυτούς μας, στις οικογένειες, στους νέους μας, στις επόμενες γενιές, να φτιάξουμε ένα Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Θεοφάνης Στάθης

 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία-εκδήλωση για τη χορτοφαγία
Επόμενο άρθρο Διψήφιο Ποσοστό Ανάπτυξης και Μέρισμα για τους Μετόχους της Τράπεζας Καρδίτσας