Ειδήσεις

Νέες Υπηρεσίες Ψηφιακών Συναλλαγών από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας


Υπηρεσία Συστηθήκατε (eKYC)

Προσφέρει:

  • Μια ψηφιακή εναλλακτική στην προσκόμιση εγγράφων στην Τράπεζα.
  • Η αποστολή των στοιχείων σας στην Τράπεζα προϋποθέτει κάθε φορά τη ρητή και ειδική συγκατάθεση σας.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχετε πρόσβαση και να κάνετε χρήση αυτής της υπηρεσίας είναι να είστε χρήστης υπηρεσιών internet banking της Τράπεζας.

Υπηρεσία Έκδοσης Υπεύθυνης Δήλωσης και Εξουσιοδότησης μέσω της σελίδας Gov.gr με τη χρήση των κωδικών του ebanking της Τράπεζας

  • Για να εκδοθούν τα παρακάτω έγγραφα θα πρέπει να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία:

α) ταυτοποίηση του πολίτη μέσω της επιλογής «Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας».

β) Εισάγετε τοusername&password (που ήδη έχετε από το e-bankingτης Τράπεζας) καθώς και τον κωδικό extraPIN που θα λάβετε μέσω sms.

γ) θα ενημερωθείτε για τη μεταφορά των στοιχείων σας στο gov.gr. Τα στοιχεία που θα διαβιβαστούν είναι: ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και extra PIN κινητό.

δ) Η διαδικασία της ταυτοποίησης έχει ολοκληρωθεί και την είσοδο σας στο gov.gr και μπορείτε να εκδώσετε τα έγγραφα σας.

Υπηρεσία Μεταφοράς Κεφαλαίων σε πραγματικό χρόνο (άμεσες πληρωμές – InstantPayments)

Με τη νέα Υπηρεσία μέσα σε 10’’ ο πελάτης μπορεί να μεταφέρει χρήματα (έως 12.500 € φυσικό πρόσωπο και έως 50.000 € νομικά πρόσωπα) σε όλες τις Ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν στην υπηρεσία (Eurobank, ETE, AlphaBank, Πειραιώς, OptimaBank, AtticaBank, VivaBank, Παγκρήτια και Συνεταιριστική Ηπείρου) καθώς και σε τράπεζες που βρίσκονται εντός SEPA (Ενιαίου Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου).

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τα κάτωθι κανάλια:

  • από τα γκισέ των Καταστημάτων
  • από το e-banking. Συγκεκριμένα στην εικόνα του  e – bankingαπό την επιλογή συναλλαγές, κάτω από τη χρέωση των εξόδων υπάρχει μια σήμανση «Άμεση αποστολή». Εάν τσεκαριστεί η σήμανση  η μεταφορά θα γίνει άμεσα, με διαθέσιμο το ποσό στον λογαριασμό της τράπεζας του παραλήπτη.

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Παρασκευή 22/7
Επόμενο άρθρο Ευρωπαϊκός Προσανατολισμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας