Ειδήσεις

Νέος τομέας και νέα ειδικότητα στα ΕΠΑΛ της ΔΔΕ Καρδίτσας


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ανακοινώνει ότι για το νέο σχολικό έτος 2023-2024 εγκρίθηκαν από το Τμήμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ τα εξής:

  1. Νέος Τομέας, ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών στη Β΄ τάξη Ε.ΠΑ.Λ. στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, με δυνατότητα μελλοντικής επιλογής της ειδικότητας «Γραφικές Τέχνες» στη Γ΄ τάξη. 2. Νέα Ειδικότητα, «Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων Δικτύων και τηλεπικοινωνιών », του Τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού στη Γ΄ τάξη ΕΠΑ.Λ. του Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας.
    Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καρδίτσας, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Καρδίτσας, τους Διευθυντές των δύο σχολικών μονάδων για την εποικοδομητική συνεργασία. Η δημιουργία νέων Τομέων και Ειδικοτήτων οδηγεί στη διεύρυνση των επαγγελματικών επιλογών των μαθητών και μαθητριών και στην αναβάθμιση της παρεχόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης στην περιοχή μας. Σας ενημερώνουμε ότι κατά την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος e-εγγραφές θα είναι πλέον διαθέσιμη και η δυνατότητα εγγραφής:
    Α) Στον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 2ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας , για τους/τις μαθητές/τριες της Β΄ Τάξης .
    Β) Στην ειδικότητα « Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων Δικτύων και τηλεπικοινωνιών » του Τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού , για τους/τις μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.
Προηγούμενο άρθρο Περονόσπορος και άλλες ασθένειες πλήττουν τις αγγουριές
Επόμενο άρθρο Στις 26 Ιουνίου συνεχίζουμε μαζί σταθερά και τολμηρά - Γράφει η Α. Σκόνδρα, υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ.