Ειδήσεις

Στις 26 Ιουνίου συνεχίζουμε μαζί σταθερά και τολμηρά – Γράφει η Α. Σκόνδρα, υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ.


Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου, Μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν από την κάλπη της Κυριακής. Πάμε όλοι μαζί δυνατά από την αρχή, γιατί η κάλπη αυτή είναι άδεια και καμία ψήφος δεν περισσεύει. Όλοι μαζί, θα δώσουμε στη Νέα Δημοκρατία αυτοδυναμία και εντολή για μια Ελλάδα ισχυρότερη.

Ολοκληρώνοντας μια ταραχώδη και απαιτητική τετραετία, πετύχαμε τους περισσότερους από τους προεκλογικούς μας στόχους προσφέροντας  στις Ελληνίδες και στους Έλληνες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας δημιούργησαν τις συνθήκες, για ν´ απαγκιστρωθεί η χώρα από την δημοσιονομική εποπτεία και να μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης. Θέσαμε τις βάσεις και εφαρμόσαμε κοινωνική πολιτική για όλους, χωρίς εξαιρέσεις με γνώμονα ένα κράτος αποτελεσματικό για όλους τους πολίτες.

Και φυσικά, σε όλες τις εξωγενείς κρίσεις, επιδείξαμε γρήγορα αντανακλαστικά και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ανέκυψαν, όπως η πανδημία, ο Ιανός, το μεταναστευτικό, η ενεργειακή κρίση. Κανείς δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος, από τις στρατηγικές που χρησιμοποιήσαμε, για την αντιμετώπιση τους.

Σήμερα κλείνει η προεκλογική περίοδος που ξεκίνησε δύο μήνες πριν, η οποία ήταν μια ευκαιρία να καλλιεργηθεί γόνιμος διάλογος. Να σας ακούσουμε και να μας ακούσετε. Να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε, το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.

Ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, κοστολογημένο και βιώσιμο, ώστε να εξασφαλίσουμε περισσότερα. Για τις νέες και τους νέους, για τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, για τους αγροτοκτηνοτρόφους, για τα νέα ζευγάρια, για την οικογένεια, την οικονομία, την υγεία, την ανάπτυξη, την παιδεία, την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.

Από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό, βρεθήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις, για το καλό του τόπου μας. Κάθε φορά το συμπέρασμα έβγαινε πιο δυνατό, «Ελλάδα ισχυρή με Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό».

Η συμμετοχή σας στις εκλογές του Μαΐου,  ήταν συγκινητική και έδωσε ηχηρό μήνυμα. Μήνυμα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και μήνυμα διεκδίκησης. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν το καλύτερο, αξίζουν καιν δικαιούνται περισσότερα.

Περισσότερα για την Ελλάδα μας, για τα παιδιά μας, για τους εαυτούς μας. Και η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να το εγγυηθεί αυτό.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε όλοι, σαν μια γροθιά. Ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη και την εντολή, για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία που έχει διαγράψει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου συνεχίζουμε μαζί.

Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά.

 

Προηγούμενο άρθρο Νέος τομέας και νέα ειδικότητα στα ΕΠΑΛ της ΔΔΕ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκπονείται η μελέτη για νέο κυκλικό κόμβο στην κεντρική γέφυρα Μουζακίου