Ειδήσεις

Ο Α.Σ. Καρδίτσας Ιαπωνική κοιτά ψηλά!!!


Με μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνουμε τη χορηγική συνεργασία μας με την ΙΑΠΩΝΙΚΗΑ.Ε., την κορυφαία εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Από σήμερα ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, όπως είναι η νέα ονομασία της ομάδας μας, έχει τη στήριξη μιας εταιρείας με παράδοση, τεχνογνωσία και διαρκή επιμονή στην ποιότητα.

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ο Χορηγός Ονοματοδοσίας για την περίοδο 2023-24, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του Aftermarket Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων και Εξοπλισμού Συνεργείων. Με πανελλαδικό δίκτυο 26 καταστημάτων, έχει σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των συνεργατών της. Επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό και οι 600 εργαζόμενοί της, κατέχοντας εξειδίκευση και εμπειρία, αφοσίωση στο κοινό όραμα και στις αξίες της και με συνεχή εκπαίδευση, αποτελούν το πολυτιμότερο αγαθό της. Παράλληλα, εξελίσσεται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και το μέλλον της αυτοκίνησης, επενδύοντας στην τεχνική εκπαίδευση των συνεργατών της και συμμετέχοντας σε οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας. Με διεθνή βραβεία και διακρίσεις, η Ιαπωνική ξεχωρίζει για την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλού επιπέδου, επενδύοντας παράλληλα στην εκπαίδευση και την καινοτομία.

Η διοίκηση και το δυναμικό του Α.Σ.Κ., αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια εταιρεία με την πορεία και τη δυναμική της Ιαπωνικής, μοιράζεται μαζί μας το όραμα για την ανάπτυξη της κοινωνίας και του αθλητισμού, για την πρόοδο της νεολαίας. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι αυτή η μεγάλη συνεργασία, συμπίπτει με τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της Ιαπωνικής, μας προσφέρει μια εξαιρετική τιμή, την οποία η ομάδα θα προσπαθήσει να αναδείξει και να ανταποδώσει.

Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία της συνεργασίας, όμως πίσω από τις εμπορικές ονομασίες βρίσκονται πάντοτε οι άνθρωποι και για το λόγο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και ειλικρινά, τον κ.ΔημήτρηΜαγόπουλο, τον επιχειρηματία και ιθύνοντα νου της Ιαπωνικής. Πέρυσι στήριξε την προσπάθειά μας και φέτος, πολύ πιο δυναμικά, στέκεται στο πλευρό της ομάδας της Καρδίτσας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Η διάθεσή του για προσφορά, η αγάπη του για κάθε προσπάθεια που κοιτά μπροστά, είναι για εμάς, ένα επιπλέον κίνητρο να φέρουμε τον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ακόμη πιο ψηλά!!!Αυτό ήταν και το κλίμα της συνάντησης του κ.Μαγόπουλου με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Μπουρούση, στην οποία επιβεβαιώθηκε η πολύ σημαντική συνεργασία.

 

Προηγούμενο άρθρο Τάσος Τσιαπλές: Με ευθύνη του κράτους απινιδωτές σε όλους τους χώρους άθλησης, με εκπαίδευση του κατάλληλου προσωπικού
Επόμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές της Θεσσαλίας, από 25 έως 27 Αυγούστου 2023, στο πλαίσιο των ποδηλατικών αγώνων «Tour of Thessaly – Balkan Road Championships»