Ειδήσεις

O Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος για το 41ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας ( 15η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών)


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε και φέτος την 15η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στα πλαίσια του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, που αποτελεί πλέον θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα της ΠΕ Καρδίτσας.

Αφιερωμένο σε τρεις λαμπερές προσωπικότητες, την Μαρία Κάλλας, τον William Byrd  και τον Χρήστο Σαμαρά, το κορυφαίο αυτό πολιτιστικό γεγονός, δίνει τη δική του μοναδική αίγλη στο μουσικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στην πόλη της Καρδίτσας και στο Μουζάκι, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Ευθυμιάδη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας, ως συνδιοργανωτής , στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο αυτό καλλιτεχνικό γεγονός, αναγνωρίζοντας την μέγιστη συμβολή του στον πολιτισμό μας, αλλά και στην προβολή της περιοχής μας πέρα από τον ελληνικό χώρο.

Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Νίκο Ευθυμιάδη, που τόσα χρόνια με πάθος και αστείρευτη προσπάθεια είναι η ψυχή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, καθώς και σε όλους τους συνδιοργανωτές.

Είμαι σίγουρος ότι και φέτος οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όσους τις παρακολουθήσουν.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: ISO 22000 και ενσωμάτωση απαιτήσεων των GFSI προτύπων