Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: ISO 22000 και ενσωμάτωση απαιτήσεων των GFSI προτύπων


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με τον φορέα Πιστοποίησης  BM CERT – BM TRADA διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ώρες 16:30 – 21:30 & 10:00 – 16:00, με θέμα: «ISO 22000 και ενσωμάτωση απαιτήσεων των GFSI προτύπων (FSSC, BRC, IFS). Αρχές εσωτερικών επιθεωρήσεων ISO/FSSC 22000.» στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας, 1ος όροφος).

Θεματικές ενότητες | Περιεχόμενα:

  • Αντικείμενο των προτύπων πιστοποίησης και εξοικείωση με όρους και ορισμούς των χρησιμοποιούμενων εννοιών.
  • Πλαίσιο λειτουργίας των εταιρειών, σχεδιασμός, δεσμεύσεις και υποστήριξη από τη διοίκηση.
  • Λειτουργία των προτύπων πιστοποίησης με ενσωμάτωση των Προαπαιτουμένων, Λειτουργικών Προαπαιτουμένων και Κρίσιμων Σημείων.
  • Αποτίμηση των επιδόσεων του εφαρμοζόμενου συστήματος με μετρήσεις, εσωτερικές επιθεωρήσεις και ανασκοπήσεις. Προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης.
  • Ειδικές απαιτήσεις των GFSI προτύπων (κυρίως του FSSC) και παρουσίαση αυτών των απαιτήσεων.
  • Τεχνικές εσωτερικής επιθεώρησης, casestudies Μη Συμμορφώσεων, διαβάθμιση και χειρισμός αυτών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων που εμπλέκονται σε οποιοδήποτε κλάδο της αλυσίδας τροφίμων, Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων, Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και σε όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να καταρτιστούν για τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Αθανάσιος Κουκούλης, ο οποίος έχει σπουδάσει Κτηνιατρική στο ΑΠΘ και εξειδικεύεται στην Τεχνολογία Τροφίμων. Εργάζεται ως επικεφαλής επιθεωρητής της BM CERT με μεγάλη εμπειρία στις επιθεωρήσεις βάσει Διεθνών Προτύπων ISO, FSSC, Ευρωπαϊκών Οδηγιών και Νομοθεσίας. Επίσης είναι σύμβουλος σε θέματα Ασφάλειας & Υγιεινής Τροφίμων τα τελευταία 15 χρόνια.

Για δηλώσεις συμμέτοχης συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9bbjf-omm3u1FPWrFQTPuLetPDwxnnOFpaYExMMHsZMI0-A/viewform

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι:

Μέλη ΣΘΕΒ: 150 €

Μη μέλη ΣΘΕΒ:190 €

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

 

Προηγούμενο άρθρο O Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος για το 41ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας ( 15η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών)
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού