Ειδήσεις

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα συμμετέχει και τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα συμμετέχει και τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6) καθώς και την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3/6), με συμβολικές δράσεις. Στόχος είναι να αναδειχθούν η περιβαλλοντική – οικολογική συνείδηση, η αξία της εθελοντικής προσφοράς, αλλά και να προταθεί η ενασχόληση με εναλλακτικές μορφές άθλησης. Η λίμνη Πλαστήρα είναι ιδανική περιοχή για ποδήλατα κάθε είδους, από τα κοινά, τα ποδήλατα βουνού, αλλά και τα υδροποδήλατα, και καλεί το κοινό να συμμετέχει στις δράσεις.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στο χώρο του Βοτανικού Κήπου Νεοχωρίου, θα πραγματοποιηθούν από εθελοντές συμβολικές δράσεις καθαρισμού των ακτών, δεντροφυτεύσεις, κοπή χόρτων και καθαρισμός, περιήγηση στο χώρο του Βοτανικού Κήπου. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση θα κλείσει το μεσημέρι με ποδηλατάδα στον παραλίμνιο δρόμο από Βοτανικό Κήπο μέχρι την Πλαζ Πεζούλας.

 

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες και γενικά όσους θα ήθελαν να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις μας στη Γιορτή Περιβάλλοντος και Ποδηλάτου στη Λίμνη Πλαστήρα, φέροντας μαζί τους εργαλεία, ποδήλατα, ακόμα αρκεί και η καλή διάθεση!

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Δήμο, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, Νέων Νεοχωρίου και Κερασιάς, με την συνδρομή των επιχειρήσεων δραστηριοτήτων  «Ταυρωπός» και Trekking Hellas, οι οποίες θα προσφέρουν ποδήλατα στο κοινό.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ιερές Παρακλήσεις για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Επόμενο άρθρο Ν. Καρδούλας: Στην 31η θέση παρέμεινε η Ελλάδα και το Μάϊο στον ΟΟΣΑ στη διαχείριση της πανδημίας