Ειδήσεις

Ο ελεύθερος επαγγελματίας Μανώλης Στεργιόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας με τον Κώστα Αγοραστό


Τον ελεύθερο επαγγελματία Μανώλη Στεργιόπουλο, που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και  αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Ο Μανώλης Στεργιόπουλος γεννήθηκε το 1971 στην Κερασιά Καρδίτσας και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Καρδίτσας. Σπούδασε Χημικός εργαστηρίων στη Σιβιτανίδειο Σχολή και Τεχνολόγος Γεωπόνος ζωικής παραγωγής ΤΕΙ Λάρισας.

Ασχολείται με το εμπόριο και την εστίαση. Είναι επαγγελματίας της φωτογραφίας – μαγνητοσκόπησης από το 1994, στην οικογενειακή επιχείρηση στην Καρδίτσα. Στην εστίαση επιχειρεί από το 2014 στην πόλη της Καρδίτσας. Ασχολήθηκε καλλιτεχνικά με την ποίηση, την ηθοποιία και το ραδιόφωνο. Η κύρια δράση του στην τοπική κοινωνία αφορά τον πολιτισμό. Από τη θέση του αιρετού προέδρου στο σωματείο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας, τα τελευταία δέκα χρόνια, υλοποιεί το πολυετές όραμα των ντόπιων συλλόγων, για τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας, σχετικών με το θέατρο, τη λαογραφία και τη μουσική (ακολουθούν το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας και  η 55η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια»).

Η πίστη του είναι ότι η Καρδίτσα παραμένει στο επίκεντρο του πολιτιστικού και τουριστικού χάρτη της Ελλάδας. Ο υψηλός δείκτης του πολιτισμού της είναι ικανός να επιφέρει την τοπική ανάπτυξη με οργάνωση και αφοσίωση.

Είναι παντρεμένος με τη νομικό Βανέσσα Στυλοπούλου και έχει δύο κόρες ηλικίας 20 και 10 ετών.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 320 παιδιά στη Θεσσαλία αποκτούν ίσες ευκαιρίες
Επόμενο άρθρο Παράσταση διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τις πυρκαγιές στη Μαγνησία