Ειδήσεις

Ο Γιώργος Κωστάκης υποψήφιος με το Φάνη Στάθη


Συνδημότισσες και συνδημότες,  Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Κωστάκη Γεώργιου του Δημητρίου από τη Δρακότρυπα, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου.

Είναι Απόφοιτος του Κλασικού Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φροντιστής φιλόλογος ΜΕ στο Φροντιστήριο ΕΚ.ΚΕ. Μουζακίου από το 2003 έως σήμερα. Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Συμμετείχε σε 9μηνο πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή, στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ήταν Επιμελητής – Εκδότης του τοπικού ιστορικού περιοδικού «Εις τη Χώρα Ελατινού» το 2002, ενώ είναι και μελετητής ιστορικών και λαογραφικών θεμάτων της ευρύτερης περιοχής μας. Αρθρογραφεί συχνά στην καθημερινή εφημερίδα της Καρδίτσας «Νέος Αγών» και στο περιοδικό «Νέμεσις». Είναι ιδρυτικό μέλος, επικεφαλής και χορευτής του Χορευτικού Τμήματος Δρακότρυπας από το 2019 ως και σήμερα. Πρόεδρος του Μ.Ε.Σ. «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ»Δρακότρυπας. Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Μουζακίου από το 2019. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου. Ολόκληρη την τετραετία μέχρι τις μέρες μας είναι ενεργός πολίτης, Πρόσφερε τη βοήθειά του όπου χρειάζονταν, κατέθετε την άποψή του, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις για τοπικά ζητήματα.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Βασικά γνωρίσματα όλων των στελεχών μας είναι η μεγάλη θέληση για προσφορά στις τοπικές κοινωνίες και η πλούσια δραστηριότητα στον επαγγελματικό και κοινωνικό βίο. Πρόκειται για προτερήματα τα οποία αξιοποιούνται με κάθε τρόπο καθημερινά από τη Δημοτική αρχή και αποτελούν εφαλτήρια για την παραγωγή του πλούσιου έργου της. Δέσμευσή μας είναι ότι το ίδιο θα συμβείκαι την επόμενη πενταετία,εφόσον στις εκλογές του Οκτωβρίου οι συνδημότες ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο Συνδυασμό μας.  Οι επιδιώξεις και οι στόχοι που θέσαμε είναι ξεκάθαροι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι τοπικές κοινωνίες θα ανταποκριθούν πολύ θετικά στο κάλεσμά μας. Εξάλλου το ψηφοδέλτιό μας, κατά κοινή ομολογία είναι πολυσυλλεκτικό, πλουραλιστικό, με ισχυρές προσωπικότητες από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας που του προσδίδουν νικηφόρα δυναμική. Η «Νέα Πορεία» προς το μέλλον έχει ήδη αρχίσει.Με οδηγό τον επικεφαλής της μεγάλης παράταξής μας Φάνη Στάθη πάμε όλοι μαζί στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου, να ανοίξουμε μια καινούργια «Σελίδα» δημιουργίας και συνεχούς ανάπτυξης του τόπου μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η 3η Λευκή Νύχτα Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τάσος Τσιαπλές: Με ευθύνη του κράτους απινιδωτές σε όλους τους χώρους άθλησης, με εκπαίδευση του κατάλληλου προσωπικού