Ειδήσεις

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτριος Κουρέτας σε συνάντηση εργασίας με τη Διοίκηση του ΣΘΕΒ


Τα μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα, τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα, στις 4 Δεκεμβρίου.

Εκ μέρους του Προέδρου, που για λόγους ανωτέρας βίας δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί, ο Αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Βασίλης Σαγρής συνεχάρη τον νέο Περιφερειάρχη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου του ενώ τον ευχαρίστησε για την ανταπόκριση προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η πρώτη συνάντηση που είναι ένα νέο ξεκίνημα συνεργασίας της επιχειρηματικότητας της Θεσσαλίας με την Περιφέρεια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς οι επιπτώσεις των πρόσφατων πλημμυρών στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας, που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στην εύρυθμη λειτουργία τους αλλά και στη ζωή των εργαζομένων, καθώς και τα μέτρα που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της βιομηχανίας στη Θεσσαλία.

Από την μεριά του ο κ. Κουρέτας εξήρε τον ρόλο που διαδραματίζουν οι επιχειρηματικοί φορείς, όπως ο ΣΘΕΒ, για την περιφερειακή ανάπτυξη καιανέφερε ότι από τις προτεραιότητες της Περιφέρειας είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της κοινοτομίας προκειμένου οι επιχειρήσεις να καταστούν πιο ανταγωνιστικές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, στηρίζοντας έμπρακτα την εξωστρέφειά τους.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως μόνο με συλλογική δράση, στρατηγικό σχέδιο μπορούν οι θεσσαλικές επιχειρήσεις να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να δημιουργούν, διαδραματίζοντας σημαίνοντα ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξη όχι μόνο της Θεσσαλίας αλλά και της χώρας μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Λειτουργία Κτηνιατρικών Γραφείων στις 16 & 17/12/2023
Επόμενο άρθρο Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη συνάντησε ο βουλευτής Καρδίτσας Τέλης Σπάνιας