Ειδήσεις

Ο Παναγιώτης Μπενέκης υποψήφιος Πρόεδρος Τ.Κ. Χάρματος με τη Νέα Πορεία Μουζακίου


Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Μπενέκη Παναγιώτη του Ματθαίου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για την εκλογή του ως Πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Χάρματος.

Είναι στρατιωτικός, γέννημα, θρέμμα του χωριού. Είχε σημαντική εθελοντική δράση στην αντιμετώπιση των συνεπειών του κυκλώνα «Ιανού», συμμετέχοντας ενεργά στη μεταφορά και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε πλημμυροπαθείς. Είναι πρώτη φορά υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Μαζί συνεχίζουμε τη «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» για το Αύριο. Ο Π. Μπενέκης και τα άλλα στελέχη του Συνδυασμού μας, που έχουν ως βασικά γνωρίσματα τους στενούς δεσμούς με τον τόπο, το ήθος, την ικανότητα στη διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων, την προσφορά στην κοινωνία, αποτελούν τη δύναμή μας. Είναι οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος στο Νέο Δήμο Μουζακίου. Ο ρόλος τους θα είναι καθοριστικός στη γρήγορη επίτευξη του μεγάλου στόχου μας, με τη συνεργασία όλων των συνδημοτών να φτιάξουμε έναν πρότυπο Δήμο, πυρήνα δημιουργίας, προόδου και ευημερίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια Κ. Αγοραστού στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το χάλκινο μετάλλιο στη Βουδαπέστη
Επόμενο άρθρο Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας: Που πάνε οι γάτες το καλοκαίρι;