Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας στηρίζει τους επαγγελματίες και εμπόρους


Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας, εκφράζει την συμπαράσταση και την στήριξή του στο δίκαιο αγώνα των εμπόρων και επαγγελματιών  της περιοχή μας, που ένα μεγάλο μέρος τους είναι γυναίκες.

Τα αιτήματα τους για την προστασία του εισοδήματος, απέναντι στην ακρίβεια, στα τιμολόγια του ρεύματος, των καυσίμων και των ειδών λαϊκής κατανάλωσης είναι και όλων των λαϊκών οικογενειών της πόλης και των χωριών μας.

Οι γυναίκες του συλλόγου είτε είναι εργαζόμενες, είτε αυτοαπασχολούμενες, είτε αγρότισσες, είτε συνταξιούχες, αλλά και οι νοικοκυρές, οι άνεργες, παλεύουν καθημερινά με το αυξανόμενο κόστος ζωής, που παίρνει επιπλέον φωτιά και από την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία. Μια σύγκρουση που γίνεται για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και δεν έχει καμία σχέση με τα δικά μας συμφέροντα. Γ’ αυτό και ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες που φέρνουμε την νέα ζωή,  απαιτούμε την άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο.

Εμείς οι γυναίκες του Συλλόγου, που κομμάτι μας είναι και οι γυναίκες έμποροι και επαγγελματίες,  θα δώσουμε τον αγώνα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Πληρώσαμε την κρίση, την πανδημία, τον Ιανό. Δεν θα πληρώνουμε και την ακρίβεια, που είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της Ενέργειας και του Πολέμου στην Ουκρανία.

Ο αγώνας των επαγγελματιών και εμπόρων της Καρδίτσας για την προστασία του εισοδήματος  είναι κοινός με αυτόν των γυναικών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Δήμου Φιλοθέης
Επόμενο άρθρο Β. Γιαννάκος: Με σταθερά βήματα προς την επίτευξη των στόχων της προχωράει η Διοίκηση του ΤΟΕΒ Τιτανίου