Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά έκοψε την πίτα του


Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά,την Κυριακή 14 Ιανουαρίου,έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στο καφέ jigger, σε μια όμορφη βραδιά, με την παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου. Αντάλλαξαν ευχές για το 2024 για καλή και δημιουργική χρονιά. Φυσικά όλοι ευχήθηκαν να λυθούν όσο γίνεται γρηγορότερα τα προβλήματα της περιοχής , μετά τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους σε όλους.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές κ.κ.Γ.Κωτσός και  Α.Σπάνιας, εκπρόσωπος του βουλευτή Καρδίτσας και τ. υπουργού κ. Κ.Τσιάρα καθώς και της βουλευτού Καρδίτσας κ. Α.Σκόνδρα,ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κ.Τέλιος, ο δήμαρχος Παλαμά κ. Σ. Δασκαλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δ. Παπαμαργαρίτης και Κ.Παπαντίνας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ.Δ. Σωτηρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Φ. Καραΐσκου και κ.Α.Κρικώνη, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Παλαμά κ. Ε. Δασκαλόπουλος, η σύμβουλος τοπικής κοινότητας Παλαμά κ. Μ.Κεφαλάεκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος  κόσμου.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο  Δήμαρχος, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για μια καλύτερη χρονιά και υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα στους κατοίκους του Παλαμά, αρωγοί στην επίλυση των προβλημάτων τους.  Η κ. Σκόνδρα απέστειλε ευχετήρια επιστολή.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι μουσικοί: Άρης Φαλιάγγας και Ρίτσα Πέτσα στο τραγούδι, Γιώργος Πρασσάς στα πλήκτρα και Σπύρος Βαιόπουλος στο μπουζούκι και στο τραγούδι,οι οποίοι με τις επιλογές τους και τις υπέροχες φωνές τους εξασφάλισαν στους παραβρισκόμενους μια υπέροχη βραδιά!!!!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το τέλος - Του Κώστα Βλάχου
Επόμενο άρθρο Το 7ο Γυμνάσιο Καρδίτσας πραγματοποίησε διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα