Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για την αθλητική εκδήλωση Lake Plastira 2023


Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της χώρας όπου το ορεινό στοιχείο των κατάπράσινων βουνών που περικλείουν  την περιοχή συνδυάζεται με τόσο μοναδικό και αρμονικό τρόπο με το νερό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και η εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 08 & 09 Ιουλίου 2023 την αθλητική εκδήλωση multisport The Lake Plastira (τρίαθλο, aquathlon, and more).

Πρόκειται για μία νέα διοργάνωση που φιλοδοξεί να προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις και εμπειρίες στους συμμετέχοντας που θα έχουν την τύχη να διαγωνιστούν στον ειδυλλιακό χώρο της Λίμνης Πλαστήρα με το ιδιαίτερο και μοναδικό της φυσικό κάλλος.

H χρονική περίοδος που προσεκτικά έχει επιλεγεί για την διεξαγωγή του event θεωρείται από πλευράς καιρικών συνθηκών ιδανική καθώς το υψόμετρο της περιοχής σε συνδυασμό με την πλούσια βλάστηση εξασφαλίζουν ένα δροσερό περιβάλλον με χαμηλή υγρασία και χωρίς ανέμους.

O Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και η εταιρεία whynot που συνδιοργανώνουν το event θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να απολαύσουν όλοι οι αθλητές και οι επισκέπτες μία άρτια διοργάνωση, με την φιλοδοξία ο πρώτος αυτός αγώνας να αποτελέσει ταυτόχρονα την βάση για ένα μεγαλύτερο διεθνή αγώνα στην περιοχή τα επόμενα χρόνια.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο πρωτάθλημα τριάθλου WTL (Whynot Triathlon League).

Προηγούμενο άρθρο Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιώργος Μάττας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό
Επόμενο άρθρο Ναι στην αξιοποίηση της επιστήμης και της τεχνολογίας στην ιατρική και σε κάθε άλλο τομέα προς όφελος του λαού