Ειδήσεις

Όλες μαζί στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου


Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Ταμασίου και Σέκλιζας (μέλη της ΟΓΕ), τιμάμε την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου. Σε καλούμε εσένα γυναίκα της πόλης και των χωριών μας, γυναίκα του μόχθου, να συμμετέχεις  μαζικά στην συγκέντρωση, για να δυναμώσουμε την πάλη μας ενάντια στην πολιτική που μας  καταδικάζει να ζούμε μια ζωή χωρίς δικαιώματα στην εργασία, στη μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο, που θυσιάζει τις ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας για να χρυσοπληρώνουμε τους ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς.

Εμείς οι γυναίκες του Συλλόγου και των Ομάδων Γυναικών της Καρδίτσας, σε καλούμε να τιμήσουμε αγωνιστικά την επέτειο του Πολυτεχνείου  δίνοντας μαχητική απάντηση στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που την έχουν μετατρέψει σε ευρωατλαντικό χωροφύλακα στην ευρύτερη περιοχή και σε μια απέραντη στρατιωτική ΝΑΤΟϊκή βάση από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Σούδα, στην γειτονιά μας από την Λάρισα ως το Στεφανοβίκειο του Βόλου. Δε ανεχόμαστε να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Σε καλούμε να τιμήσουμε την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου, συνεχίζοντας την ανειρήνευτη  πάλη μας ενάντια σ’ αυτούς που σπέρνουν τον πόλεμο, τη φτώχεια και την προσφυγιά και σε καλούμε εσένα γυναίκα του μόχθου στο μικρομάγαζο, στο χωράφι, στο εργοστάσιο, την βιοτεχνία,  να αρνηθούμε το ρόλο του αμέτοχου παρατηρητή που αναμένει σιωπηλός τις εξελίξεις. Δεν έχουμε άλλη διέξοδο από την ανυποχώρητη πάλη μας για να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις στη χώρα μας που σκορπούν το θάνατο στους λαούς της περιοχής μας, για να μην χύνουν τα παιδιά μας το αίμα τους για να υπερασπίζουν ξένα συμφέροντα  μακριά από τη χώρα μας, για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που αποτελεί προϋπόθεση για να ζήσουμε μια ανθρώπινη ζωή, μια ζωή με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Τιμάμε την επέτειο με τη συμμετοχή μας στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό και καλούμε τις γυναίκες της Καρδίτσας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που οργανώνει το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας, την Τετάρτη 17 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο 83 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Αναβαθμίζεται λειτουργικά και αισθητικά η πλατεία της ΤΚ Ανάβρας