Ειδήσεις

Παρουσίαση δύο έργων του ποιητή – συγγραφέα Δημήτρη Αγγελή


Οι Εκδόσεις Οδός Πανός, η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων και το Θέατρο Όψεις, οργανώνουν παρουσίαση των δύο έργων του ποιητή – συγγραφέα Δημήτρη Αγγελή, Αντιστρατήγου (ε.α.) της ΕΛ.ΑΣ.

Την ιστορική μελέτη «Σημαίες Θεσσαλών αγωνιστών – ηρώων» έθεσε υπό την αιγίδα του το Δημοτικό Μουσείο Ιστορίας «Νικόλαος Πλαστήρας», δεδομένου ότι ο κ. Αγγελής είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ιστορίας. Για το συγκεκριμένο βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Παναγιώτης Νάννος, (δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα) και ο Αντώνης Αντωνίου, διδάκτωρ Οικονομικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης – οικονομολόγος.

Για την ποιητική συλλογή «Από τα Άγρφα στις Θεσπιές» θα μιλήσουν οι Γιώργος Χρονιάς, ποιητής – εκδότης των εκδόσεων Οδός Πανός και ο Βαγγέλης Ντελής, ποιητής – συγγραφέας. Ο Παύλος Βησσαρίου, ηθοποιός – σκηνοθέτης θα διαβάζει ποιήματα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Αποσπάσματα θα διαβάζει η Κατερίνα Σταθοπούλου,  φιλόλογος – Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων, που θα συντονίζει παράλληλα και ολόκληρη την παρουσίαση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στον αίθριο χώρο του Θεάτρου Όψεις (Γαρδικίου 8) στην Καρδίτσα. Σε περίπτωση κακοκαιρίας σημειώνεται πως η εκδήλωση θα μεταφερθεί την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ (αίθουσα Αφροδίτη). Θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα, από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, μέτρα πρόληψης του κορωνοϊου.

 

Προηγούμενο άρθρο Kαταληκτήριος Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας επί τη συμπληρώσει 100 ετών από της Μικρασιατικής Καταστροφής
Επόμενο άρθρο Μέσα στο 2024 η πλήρωση του φράγματος Μεσοχώρας