Ειδήσεις

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά την πραγματοποίηση της παρέλασης


Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος στα τμήματα των ακόλουθων οδών:
1. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Δ.Λάππα και Ταλιαδούρου (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δ.Λάππα).
2. Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Ταλιαδούρου και Ιεζεκιήλ.
3. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Β. Τζέλλα και Καραϊσκάκη (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Β.Τζέλλα).
4. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Καραϊσκάκη και Πλαστήρα (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Πλαστήρα).
5. ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Υψηλάντου και Βασιαρδάνη (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω έτερων οδών).
6. ΒΑΣΙΑΡΔΑΝΗ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Πλαστήρα και Καραϊσκάκη (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Πλαστήρα).
7. ΑΒΕΡΩΦ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Β. Τζέλλα και Καραϊσκάκη (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Β.Τζέλλα).
8. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών : (α) Β. Τζέλλα και Καραϊσκάκη (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Β. Τζέλλα). (β) Μ. Αλεξάνδρου και Καραϊσκάκη (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Μ. Αλεξάνδρου).
9. ΙΕΖΕΚΙΗΛ : Στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Α. Παπανδρέου (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου).
10. ΧΑΡΙΤΟΥ : Καθ ́ όλο το μήκος της (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Καποδιστρίου).

Απαγόρευση σταθμεύσεων
Απαγορεύουμε τη στάθμευση όλων των οχημάτων στα τμήματα των οδών που αναφέρονται στα υπ’ α/α (1) και (2) στοιχεία του άρθρου 1 της παρούσης καθώς και στο τμήμα της οδού Ιεζεκιήλ που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Σακελαρίου και Σταμούλη, καθώς και στο τμήμα
της οδού Κολοκοτρώνη που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Ιεζεκιήλ και Μπλατσούκα.

Μεταφορά χώρων στάθμευσης Δ.Χ.Ε. αυτ/των (ΤΑΞΙ)
Μεταφέρουμε τον χώρου στάθμευσης των Δ.Χ.Ε. αυτ/των (ΤΑΞΙ), ως ακολούθως: Από την οδό Καραϊσκάκη, στο τμήμα της οδού Υψηλάντου που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Πλαστήρα.

Κυκλοφορία οχημάτων
1. Τα εισερχόμενα οχήματα στην πόλη μέσω της οδού Τρικάλων, θα κινούνται μέσω των οδών Τρικάλων και Δ. Λάππα.
2. Τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Ιεζεκιήλ και τα προοριζόμενα για Τρίκαλα, Μουζάκι, κλπ, θα κατευθύνονται μέσω της οδού Σταμούλη στην οδό Καποδιστρίου και τα προοριζόμενα για το νότιο τμήμα της πόλης μέσω της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
3. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις  διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.
Τα ανωτέρω περιοριστικά μέτρα ισχύουν από την 06.00 ́ώρα της  28/10/2022, με την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων και την εγκατάσταση του προσωπικού του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας και μέχρι το πέρας της παρέλασης, ήτοι περί ώρα 14.00 ́ της ιδίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Επόμενο άρθρο Γιώργος Καραβίδας: Οι δημότες πρέπει, επιτέλους, να τα δουν …. Τους αφορούν και θα τα βρουν μπροστά τους!