Ειδήσεις

Πώς να κρατήσετε τη σύζυγό σας ευτυχισμένη


Πώς να κρατήσετε τη σύζυγό σας ευτυχισμένη

Αν παντρευτήκατε πρόσφατα τη γυναίκα της ζωής σας, να σας πούμε αρχικά συγχαρητήρια! Τώρα, όμως, έρχονται και τα δύσκολα. Ο γάμος είναι εντελώς διαφορετική συνθήκη από μια σχέση που στηρίζεται στα ραντεβού. Μοιάζει λίγο με τη συμβίωση, αλλά σίγουρα είναι πιο δεσμευτικός και σίγουρα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο όταν μπαίνουν και τα παιδιά στην εικόνα.

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει μερικές συμβουλές για να σιγουρευτείτε ότι η σύζυγός σας θα είναι ευτυχισμένη, αν σας ανησυχεί το πώς θα το πετύχετε αυτό.

  1. Μοιραστείτε τις δουλειές στο σπίτι

Το να μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού, όπως ακριβώς μοιράζεστε και τα έξοδα για τους λογαριασμούς, τα ψώνια κ.τ.λ., είναι πολύ σημαντικό. Η σύζυγός σας εργάζεται το ίδιο σκληρά με εσάς. Αν πρέπει να αναλαμβάνει μόνη της και όλες τις δουλειές του σπιτιού, δεν θα της απομένει καθόλου χρόνος για τον εαυτό της. Κάποια στιγμή θα έχει τόσο στρες και θα είναι τόσο εξαντλημένη που θα καταρρεύσει και είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν και οι τσακωμοί σας. Αυτό λύνεται πολύ εύκολα με το να κάνετε όσα πρέπει παρέα. Σκεφτείτε ότι αν είστε μαζί, η κάθε δουλειά θα γίνεται και πιο διασκεδαστική.

  1. Δώστε βάση στην επικοινωνία

Για να είναι ευτυχισμένη η σύζυγός σας, αλλά και εσείς ο ίδιος, είναι πολύ σημαντικό να δίνετε βάση στο να έχετε καλή επικοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείτε με όσα λέει. Αλλά είναι υψίστης σημασίας να ακούτε όσα έχει να πει και να συζητάτε μαζί συχνά. Για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά πρέπει να αφήσετε το κινητό στην άκρη, να κλείσετε την τηλεόραση και γενικότερα να είστε συγκεντρωμένος σε εκείνη όταν σας μιλάει.

  1. Οι εκπλήξεις κερδίζουν

Οι περιστασιακές εκπλήξεις είναι σίγουρο ότι θα την κερδίσουν και θα διατηρήσουν τη σχέση σας ζωντανή. Φερειπείν, αν γνωρίζετε ότι λατρεύει τις ημέρες σπα, μπορείτε να την ξαφνιάσετε με massage στο σπίτι https://velvetmassage.gr/. Το επαγγελματικό massage στο σπίτι δεν έχει καμία διαφορά ως εμπειρία από αυτό που θα απολάμβανε σε ένα σπα, αλλά έχει το καλό ότι δεν θα το περιμένει και ότι δεν θα χρειάζεται να οργανώσει το πρόγραμμά της για να αφήσει κάπου τα παιδιά, να μπορέσει να προλάβει τις υπόλοιπες δουλειές της ώστε να μπορεί να φύγει από το σπίτι κ.τ.λ. Αντίστοιχα, μπορείτε να την ξαφνιάσετε με άλλα δώρα στα οποία έχετε αφιερώσει χρόνο και σκέψη ή με ένα όμορφο ραντεβού σε ένα μέρος που ξέρετε ότι λατρεύει.

Τέλος, είναι σημαντικό να μην τη θεωρείτε δεδομένη και να φροντίζετε να δείχνετε την εκτίμησή σας. Να συζητάτε όσο πιο συχνά μπορείτε και να φροντίζετε να είστε και οι δύο ευτυχισμένοι.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινάει η επίταξη των ιδιωτών γιατρών στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Το Εργατικό Κέντρο για το Πολυτεχνείο: Δικαίωμα στην ελευθερία