Ειδήσεις

Πράσινοι Θεσσαλίας: Ιδιοτελή τα κίνητρα της προσχώρησης Ακρίβου


Αναμενόμενη θεωρούν οι Πράσινοι την προσχώρηση του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας Αθ. Ακρίβου στην παράταξη της ΝΔ στην Περιφέρεια. Τέτοιες κινήσεις δείχνουν το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται όσοι υιοθετούν επιφανειακά τα πράσινα συνθήματα, χωρίς πυξίδα ήθους και αρχών.

Η προσχώρηση του Συμβούλουαυτού, είναι η φυσική κατάληξη των ψευδεπίγραφων ψηφοδελτίων που κατάφερε να συγκροτήσει το κόμμα του Κ. Καλογράνη «Πράσινο Κίνημα» σε Αττική και Θεσσαλία. Οινεοδημοκράτες Περιφερειάρχεςτων δύο αυτών Περιφερειών, Αγοραστός και Πατούλης,στήριξαν ποικιλότροπατα δήθεν-πράσιναψηφοδέλτιαπροεκλογικά και εισέπραξαν τη στήριξή τους μετεκλογικά.

Η από καιρό δρομολογημένη ενσωμάτωσή τους στη συντηρητική παράταξη δεν αποτελεί κάποια προσπάθεια επηρεασμού ή επιβράβευσης των -ανύπαρκτωνάλλωστε- πράσινων πολιτικών αλλά εκφράζουν ιδιοτελή κίνητρα, που δεν έχουν καμμιά σχέση με τις οικολογικές αξίες, με την προστασία του περιβάλλοντος, την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής, τη στήριξη της κοινωνικής αλληλεγγύης, τον σεβασμό των δικαιωμάτων ανθρώπων και ζώων.

Οι πολίτες αναζητούν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο εκείνες τις Πράσινες δυνάμεις που αγωνίζονται μέσα κι έξω από τους θεσμούς, με αξιοπιστία, εντιμότητα και πίστη στην αυτονομία της πολιτικής οικολογίας. Και σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τη συγκρότηση ενός ισχυρού Πράσινου πόλου.

 

Προηγούμενο άρθρο 123 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Κ. Χαλίλης: Αδιαφορεί και για το νόμο αλλά και για τα προβλήματα του χωριού ο πρόεδρος της Οξυάς