Ειδήσεις

Πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων στο σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας


    Πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΙΝ – Ε.Σ.Α.μεΑ.), σε συνεργασία με την Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, με τίτλο «Πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων του αναπηρικού κινήματος στο σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας»

Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΙΝ – Ε.Σ.Α.μεΑ.), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» υλοποιεί ως δικαιούχος την Πράξη με τίτλο «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις», σε οκτώ πόλεις της χώρας.

Στα πλαίσια αυτά, σε συνεργασία με την Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, πραγματοποίησε στη Λάρισα στις 17, 18, 19 Νοεμβρίου 2022 και στις 25, 26 Νοεμβρίου 2022, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων του αναπηρικού κινήματος στο σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας», συνολικής διάρκειας 25 ωρών (5ώρες/ημέρα). Το πρόγραμμα που αφορούσε στα Δικαιώματα Ατόμων με Αναπηρία στην Ε.Ε., το παρακολούθησαν δέκα αιρετά στελέχη του αναπηρικού κινήματος της Θεσσαλίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτριο Δεληγιάννη, για την παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ανάγκες πραγματοποίησης του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος.-

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα για την παιδική κακοποίηση στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων