Ειδήσεις

Πρόγραμμα κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στους Σοφάδες


Την 6η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:15 π.μ. θα τελεστεί επίσημη γιορτή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Σοφαδίτη ποταμό από το ύψος των δύο γεφυρών.

  • Η κατάδυση θα γίνει από την νέα γέφυρα.
  • Ώρα προσέλευσης των επισήμων στον Ιερό Ναό στις 10:30 π.μ.
  • Ώρα αναχώρησης από τον Ιερό Ναό για την κατάδυση στις 11:00 π.μ.
  • Καλούνται να παραστούν οι Αρχές της πόλης, οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων,Δημοτικών και λοιπών Υπηρεσιών με το προσωπικό τους, οι Πρόεδροι των αναγνωρισμένων Συλλόγων & Σωματείων και οι δημότες της πόλης.
  • Ο κ. Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος παρακαλείται να μεριμνήσει για την τήρηση της τάξης, προς αποφυγήν των προστριβών μεταξύ των ενδιαφερομένων κολυμβητών κατά την περισυλλογή του Τιμίου Σταυρού.
  • Επίσης παρακαλούνται οι Εφημέριοι των Ιερών Ναών για την ρύθμιση της Θείας Λειτουργίας σε τρόπο ώστε κατά την παραπάνω ώρα να βρίσκονται στο προοριζόμενο σημείο χωρίς καθυστέρηση.

Στις 12:00 μ. μετά το πέρας της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Σοφαδίτη Ποταμό, θα τελεστεί αγιασμός των υδάτων και γιορτή κατάδυσης στη γέφυρα του Φράγματος Σμοκόβου. Δ) Στη 13:00 μ.μ. μετά το πέρας της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο Φράγμα Σμοκόβου, θα τελεστεί αγιασμός των υδάτων και γιορτή κατάδυσης στα Λουτρά Σμοκόβου (πισίνα συγκροτήματος).

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καρδίτσας