Ειδήσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ2, καθώς και εργασιών συντήρησης-αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1, Τ2 & Τ3, θα ισχύσουν οι κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Δευτέρα (04-12-2023) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 21:00΄ ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών και από την Τρίτη (05-12-2023) έως το Σάββατο (09-12-2023) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄ ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα:

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς.
  • Ολικός αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

Θα πραγματοποιείται εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη στην Π.Ε.Ο. στον Α/Κ Ευαγγελισμού.

  • Ολικός Αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Αθήνα

Θα πραγματοποιείται εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στον Α/Κ Λεπτοκαρυάς.

  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον Η-Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Αποκλεισμός της εισόδου προς τη χοάνη του σταθμού διοδίων Πλαταμώνα στον Α/Κ Πλαταμώνα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τα όρια των Π.Ε. Λάρισας – Πιερίας.

Προηγούμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στον Δήμο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Η απάντηση στην ερώτηση της Ελληνικής Λύσης για την ανάγκη στήριξης της αλιείας στη Θεσσαλία