Ειδήσεις

Ραντεβού με ιστορία και ΑΕΚ!


Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και ταυτόχρονα, μια από τις πιο ενισχυμένες ομάδες του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 5:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο Α.Σ.Κ. αλλά και η πόλη μας, φιλοξενούν την ΑΕΚ betsson, σε ματς το οποίο, με απόφαση του ΕΣΑΚΕ, άλλαξε ώρα έναρξης (αντί για τις 8.15 μ.μ. που είχε αρχικά οριστεί) και που συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων της περιοχής.

Η πορεία της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου, με την παροιμιώδη αντεπίθεση που καταγράφει στο δρόμο για την παραμονή της στην κατηγορία, έχει τονώσει την ψυχολογία και τη βαθμολογική συγκομιδή των «κυανόλευκων» που με χαρακτήρα νικητή έχουν κατορθώσει να κατακτήσουν τέσσερις διαδοχικές νίκες. Η Καρδίτσα και το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» έχει μετατραπεί σε μία έδρα που, χωρίς καμία αμφιβολία, αλλάζει τα δεδομένα υπέρ του Α.Σ.Κ. και η μοναδική στήριξη του φίλαθλου κοινού είναι εκείνη που οδηγεί την ομάδα σε ένα αμίμητο αγωνιστικό ντεμαράζ, προκαλώντας δικαιολογημένα αίσθηση ανά την Ελλάδα.

Η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας διαμορφώνεται σταδιακά με τρόπο που έχει δημιουργήσει μία εικόνα δυσκολοκατάβλητου συνόλου, το οποίο έχει καταφέρει να συνδυάσει σκορ και θέαμα απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Στο πρόσφατο ματς με το Μαρούσι, ο Α.Σ.Κ. απέδειξε άλλη μία φορά ότι η αυταπάρνηση, η θέληση για τη νίκη και η ψυχραιμία σε κρίσιμα σημεία ενός αγώνα με «πρέπει», έκαναν τη διαφορά για να προστεθεί ένα πολύτιμο αποτέλεσμα στο δρόμο για τη βαθμολογική ανάταση.

Ο δρόμος, ωστόσο, είναι ακόμη μακρύς και ακανθώδης, στο σύνθετο -από πλευράς δομής- και άκρως ανταγωνιστικό -από πλευράς επιπέδου- φετινό πρωτάθλημα και ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει καλά ότι ακόμη τίποτε δεν έχει εξασφαλισθεί. Αντίθετα, με χαμηλούς τόνους, την ίδια εργατικότητα και ζέση για ανάλογη συνέχεια, η ομάδα της Καρδίτσας δουλεύει προσεγγίζοντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Με βραχυπρόθεσμους στόχους που έχουν όμως μακροπρόθεσμο αντίκτυπο, οι «κυανόλευκοι» στηρίζουν πολλά στην έδρα τους και συνεχίζοντας το σερί αγώνων μπροστά στο κοινό τους, αναζητούν μία ακόμη μεστή εμφάνιση απέναντι σε έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ.

Η αγωνιστική βελτίωση, η πίεση για αναζήτηση νέων νικηφόρων αποτελεσμάτων και η δύναμη της έδρας είναι τα στοιχεία πάνω στα οποία ποντάρει η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου για να αντισταθμίσει την ποιότητα και τη δυναμική του αντιπάλου της, σε ένα ματς που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό της περιοχής.

Εισιτήρια μόνο με προπώληση ή ηλεκτρονικά – Κλειστά τα εκδοτήρια του γηπέδου

Για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ betsson, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία προπώλησης εισιτηρίων που πραγματοποιείται με δύο τρόπους. Τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr αλλά και στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο που είναι και η ημέρα του αγώνα, η προπώληση θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μέσω προπώλησης από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με έλεγχο που θα γίνεται στις εισόδους του περιβάλλοντα χώρου, πρόσβαση στο γήπεδο για τον αγώνα θα έχουν μόνο όσοι φίλαθλοι έχουν στην κατοχή τους ονομαστικό εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας.

Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων – απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού γίνεται γνωστό ότι η απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Καρδίτσα αλλά και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα του Σαββάτου. Όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Γι’αυτό το λόγο, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, όσο και στις πύλες του γηπέδου θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στις κερκίδες.

Προηγούμενο άρθρο Για 9 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη 30/1 το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ και Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας: Όχι στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια