Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως των Σοφάδων


Γίνεται γνωστή η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη των Σοφάδων για το χρονικό διάστημα από 08.05 έως και 12.05.2023, κατά τις ώρες 07:00΄- 15:00΄ και συγκεκριμένα επί των οδών : 1) Πλαστήρα (μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Πλαστήρα – τέλος, 2) Ευρυπίδου (μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Πίνδου, 3) Κιερίου (μεταξύ των οδών Σωκράτους και 25ης Μαρτίου), 4) Λάιου (μεταξύ των οδών Ανώνυμος και Κουμουνδούρου, 5) 25ης Μαρτίου (μεταξύ των οδών Ανώνυμος και Κανάρη ), 6) Λάϊου (μεταξύ των οδών Αναγνωστοπούλου και Κουμουνδούρου) και 7) Πέτσα (μεταξύ των οδών Αναγνωστοπούλου και Παπάγου), λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου “Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη των Σοφάδων”.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Σοφάδων.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Επερώτηση για την μη αποκατάσταση της καταστραμμένης γέφυρας του δρόμου Νεράϊδας – Μοναστήρι – Γιαννουσέϊκα