Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου


Από την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας γίνεται γνωστή η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου για το χρονικό διάστημα από 24 έως 28/05/2021 κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00΄ και συγκεκριμένα επί των οδών: α) 25ης Μαρτίου, μεταξύ των οδών Καβάφη και Λεωφ. Κύπρου, β) Αγ. Θεοδώρων, μεταξύ των οδών Αργιθέας και Ανώνυμος γ) Μπότσαρη, μεταξύ των οδών Σαλαμίνος και Μαραθώνος, δ) Μπότσαρη, μεταξύ των οδών Παρθενώνος και Ηρακλέους, ε) Αριστοτέλους, μεταξύ των οδών Ικάρων και Αχιλλέως, στ) Σπηλιάς, μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Σπηλιάς – πάροδος, ζ) Παρθενώνος, μεταξύ των οδών Μπότσαρη και Ηπείρου και η) Ζέρβα, μεταξύ των οδών Ολύμπου και Ηρακλέους λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου “Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη του Μουζακίου.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Ξυνονερίου
Επόμενο άρθρο Ασθένειες που πλήττουν την πιπεριά θερμοκηπίου