Ειδήσεις

Σε αποκριάτικους ρυθμούς η πόλη των Σοφάδων


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην πόλη των Σοφάδων. Ο Δήμος Σοφάδων, σεβόμενος την δημόσια υγεία και κατανοώντας την ανάγκη του κόσμου να γιορτάσει τις Απόκριες, σχεδίασε δράσεις που απευθύνονταν κυρίως στα παιδιά με στόχο να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Το απόγευμα του  Σαββάτου 5 Μαρτίου, παρά τις δυσχερείς καιρικές είχε  στηθεί ένα μεγάλο αποκριάτικο σκηνικό. Ο κλόουν Κίκο θα πρόσφερε άφθονες στιγμές γέλιου και παιχνιδιού, ενώ ο Dj Φώτης με αποκριάτικη μουσική  έδινε τον καρναβαλικό ρυθμό.

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις, συνεχίστηκαν την Κυριακή 6 Μαρτίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο χώρο της κεντρικής πλατείας.

Ο κλόουν ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ πρόσφερε ένα πλούσιο πρόγραμμα, ενώ τους μικρούς καρναβαλιστές περίμεναν ζαχαρωτά.Παράλληλα  κληρώθηκαν πολλά όμορφα δώρα.

Ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΣ κ. Σπύρος Εκίζογλου και ηυπεύθυνη των εκδηλώσεων κ. Θώμη Καφάση, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν και απευθύνουν ιδιαίτερες ευχαριστίες  στην κ. ΕριφύληΔαλλα για την αγαστή συνεργασία, την καλλιτεχνική επιμέλεια των κατασκευών  και την πλούσια εθελοντική προσφορά της, την πρόεδρο του ΣυλλόγουΓυναικών Σοφάδων κ.Σάσα Θεοδωράκου και την πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων κ.ΚατερίναΣταθοπούλουγια την συνολική υποστήριξή τους στην οργάνωση των εκδηλώσεων .

Προηγούμενο άρθρο Πλημμύρισμα της Καρδίτσας από τον Ιανό: Θα ασκηθεί δίωξη τουλάχιστον για το αδίκημα της βαριάς αμέλειας;
Επόμενο άρθρο Τις εργαζόμενες στο χώρο της Υγείας τίμησε η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων