Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Το Startup Europe Week 2023 έρχεται στις 15 Μαρτίου στη Λάρισα


Το Startup Europe Week Larissa 2023 επιστρέφει δυναμικά στην πόλη μας για να βοηθήσει νέους startuppers να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να αναδείξει επιτυχημένα παραδείγματα ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Φέτος το Startup Europe Week θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου, από τις 14:00 έως τις 16:00, online μέσω της πλατφόρμας Zoomκαι τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας iED και τον Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗκαι του Finance ClubUoM του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης για τηΛάρισα είναι «Do’s & Don’ts για μια Πετυχημένη Startup» καθώς οι προσκεκλημένοι ομιλητές από το οικοσύστημα των startups αλλά και δημόσιοι φορείς θα μοιραστούν πολύτιμες συμβουλές και θα αναλύσουν τρόπους ενίσχυσης και μηχανισμούς στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.
Γνωστό και ως Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, το Startup Europe Week καλωσορίζει κάθε χρόνο ιδρυτές και μέλη startups, οργανισμών με πολυετή επιχειρηματική δράση καθώς και λάτρεις της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας από τη Λάρισα και ολόκληρη τη Θεσσαλία. Διεξάγεται παράλληλα σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, ως μια ιδιαίτερα ενεργή επιχειρηματική κοινότητα και κίνημα για την υποστήριξη της κατά τόπους επιχειρηματικότητας, που αναπτύσσεται από το 2015.

Η συμμετοχή στην online εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέσω της ειδικής φόρμας που ακολουθεί:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwsc–ppj4sG9Y3BOjdkbsDqZ0s_bXJamyB

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Προηγούμενο άρθρο Περισσότερες από 200 αιτήσεις σύνδεσης για το φυσικό αέριο στο Μελισσοχώρι και στη Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας