Ειδήσεις

Στη Θεσσαλονίκη για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ο ΣΟΑΚ Φωκιανός


Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α σε συνεργασία με τον Ο.Α. Κουφαλίων Θεσσαλονίκης προκηρύσσει το  Διασυλλογικό Πρωτάθλημα   Ανδρών -Γυναικών  Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Βορρά  για το έτος 2021, το Σάββατο 27  Νοεμβρίου έως και Κυριακή 28 Νοεμβρίου με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα,         του Ο.Α. Κουφαλίων (Περιφερειακός Κουφαλείων, έναντι του κλειστού Γυμναστηρίου Γ.Α.Σ.) στην Θεσσαλονίκη.

Θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε΄  Ένωσης και κατέχουν υποχρεωτικά ενεργοποιημένο  δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Η κάθε ομάδα συμμετέχει, με 2 παίκτες/ριες (υποχρεωτικά) και 1 ή 2 αναπληρωματικές/ους

(προαιρετικά), καθώς και με έναν προπονητή.

Στους Αγώνες   Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών Βορρά του  2021 στην πόλη της  Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν οι ομάδες,

α) που υποβιβάστηκαν από το Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής του 2019,

β) που παρέμειναν στην

κατηγορία από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών – Γυναικών Βορρά του 2019 και

γ) που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας 2018 στην Α’,Β΄,Γ’,Δ’ και Ε΄

Ένωση (όπου αυτό διεξήχθη),

Θέση που αξιώθηκε επάξια να κατακτήσει ο Καρδιτσιώτικος  Ομιλος της πόλης μας                  ¨Σ.Ο.Α.Κ Φωκιανος¨,  αφού το 2018 και 2019 αντίστοιχά, είχε φθάσει  στους Τελικούς αγώνες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος και των δύο κατηγοριών, κατακτώντας την πρώτη  (1η ) θέση στη κατηγορία των Γυναικών (2018) και την πρ( 1η ) θέση στην κατηγορία των Ανδρών (2019) και την είσοδο του  στην Β΄ Εθνική κατηγορία !!

Και μάλιστα με παίκτες και παίκτριες που είναι  γέννημα θρέμμα του Συλλόγου μέσα από την σχεδόν (30) τριάντα  χρόνων αγωνιστικής  πορείας και παρουσίας  τόσο στην πόλη μας όσο και σε όλο το Πανελλήνιο.! 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παίκτριες/τες γεννημένες/οι από το 2007 και πριν.

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨Φωκιανος¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησης του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και σχεδόν (30) τριάντα  χρόνια, κατακτώντας επάξια την άνοδό του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία το  έτος 2018-19, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος (πιστός στο ραντεβού με την ιστορία που κουβαλάει) θα λάβει μέρος στους αγώνες με έξι(6) αθλητές-τριες κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα:

Στο  Διασυλλογικό πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης,  τον Νομό μας  θα εκπροσωπήσουν στην κατηγορία.

α) Ανδρών οι :

 1)  Γραπατσάς  Φανούριος και 3) Χαρόβας    Αντώνιος και 4) Χαλιαμάλιας Επαμεινώνδας

β) Γυναικών οι:

1) Γραπατσά Μαρίνα, 2) Σταμούλη Κωνσταντίνα κα 3) Τσούπου Δήμητρα .    

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ Θωμάς Γραπατσάς.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πολιτική παρέμβαση – κάλεσμα πρώην Γραμματέων του ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αναβάλλεται για την Κυριακή η παρουσίαση της καμπάνιας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών