Ειδήσεις

Πολιτική παρέμβαση – κάλεσμα πρώην Γραμματέων του ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας


Φίλες και φίλοι, οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ έχουν εκ προοιμίου έντονο πολιτικό χαρακτήρα και μονοπωλούν το ενδιαφέρον των πολιτών.  Οι πολίτες δεν ξεχνούν πως οι μεγαλύτερες αλλαγές για πρόοδο και ευημερία, για δημοκρατικές ελευθερίες και ατομικά-κοινωνικά δικαιώματα, οι αλλαγές στην υγεία, την παιδεία και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της χώρας  – αλλαγές προς όφελος της κοινωνίας και με την Ελλαδα παρούσα και ισχυρή στο σύγχρονο κόσμο – έγιναν με την δική τους συμμετοχή και  δικές τους αποφάσεις  κατά τις περιόδους διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου μονοπωλούν το ενδιαφέρον των δυνάμεων της παραγωγής, της εργασίας, του αγροτικού μόχθου, των γραμμάτων, του πολιτισμού και της νεολαίας γιατί όλοι γνωρίζουν πως με το Κίνημα ΑλλαγήςΠΑΣΟΚ ισχυρό θα ξαναγίνουν πρωταγωνιστές και συμμέτοχοι στη κοινωνία των πολιτών με λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή τους.

Όλοι τώρα γνωρίζουν και αποδέχονται ποιοί οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και πέταξαν  τα καυτά προβλήματα στις κυβερνήσεις που ακoλούθησαν και ιδιαίτερα στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ της περιόδου 2009-2011, η οποία αγνοώντας το πολιτικό κόστος πήρε πρώτη την ευθύνη να κρατήσει την χώρα όρθια σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου λέμε ναι στη συμμετοχη γιατί δυναμώνοντας με τη συμμετοχή μας το Κίνημα Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ

  • Δυναμώνουμε τη φωνή μας, ανοίγουμε το δρόμο για τη Συμμετοχική Δημοκρατία με γνώμονα τον Άνθρωπο και το κοινό καλό.
  • Ξανακάνουμε την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη μεγάλη και ισχυρή
  • Δημιουργούμε τα θεμέλια για μια κοινωνία με σταθερό αξιακό σύστημα τις αρχές της Διαφάνειας, της Αξιοκρατίας, της Κοινωνικής Λογοδοσίας, της Διαβούλευσης, της Αλληλεγγύης και της Ελευθερίας.
  • Ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση για να χτίσουμε μια δυνατή οικονομίαανταγωνιστική και ποιοτική βασισμένη στους κανόνες της πράσινηςανάπτυξης και των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων με στόχο την ΔίκαιηΚοινωνία σε μία Δυνατή Ελλάδα
  • Ανοίγουμε την πόρτα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο

Φίλες/οι και συντρόφισσες/οι, με σεβασμό στην επιλογή σας,

σας καλούμε με τη συμμετοχή μας να μετατρέψουμε την εκλογή Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ σε γιορτή δημοκρατίας, σε φάρο ελπίδας και προοπτικής.

Είναι ώρα και χρέος να ακουστεί ξανά το σύνθημα -η μεγάλη προσδοκία που δόνησε τις καρδιές μας-  «εμπρός να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα».

 

 

Υπογράφουν: Αλεξάκος Φώτης, Γούλας Στέφανος, Κοντσίδης Δημήτρης, Κουτρομάνος Δημήτρης, Λιακόπουλος Ηλίας, Σίσκος Θανάσης, Σπύρου Φώτης

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Στη Θεσσαλονίκη για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ο ΣΟΑΚ Φωκιανός