Ειδήσεις

Στην Καρδίτσα ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης ως επικεφαλής του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας


Την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας επισκέφθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης. Ως επικεφαλής του κλιμακίου της Ν.Δ. που αποτελούνταν από τον Ειδικό Γραμματέα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης – Ταμείου Συνοχής, Γιώργο Ζερβό, τον Βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Καπετάνο αλλά και τους τοπικούς Βουλευτές Καρδίτσας, Γιώργο Κωτσό και Αριστοτέλη Σπάνια.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε στην περιοχή, πραγματοποιώντας επισκέψεις στο Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Καρδίτσας ενώ στη συνέχεια συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Καρδίτσας με τη συμμετοχή των Δημάρχων Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκου και Σοφάδων, Δημοσθένη Κατσή και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με πολίτες στο κέντρο της πόλης και επισκέφθηκαν το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, όπου συνομίλησαν με τοπικά στελέχη της παράταξης. Ακολούθως, επισκέφθηκαν το ΤΟΕΒ Ταυρωπού και το ΤΟΕΒ Σοφάδων και βρέθηκαν στην επαναλειτουργία του αντλιοστασίου Καρποχωρίου μετά τις ζημιές που υπέστη από τη σφοδρή κακοκαιρία DANIEL.

Παράλληλα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην επιχείρηση DAMAVAND AE, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή τροφίμων, και ιδιαίτερα στην παραγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση τομάτας και χυμών φρούτων και εμπορία αυτών τόσο στην Ελληνική όσο και την διεθνή αγορά. Τέλος, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Σοφάδων, τα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν τα λουτρά Σμοκόβου, όπου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις παρεμβάσεις που γίνονται.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Καρδίτσα το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο.

Προηγούμενο άρθρο Σωκράτης Αλειφτήρας (υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας») στο Ηχόραμα 100,8: Να στείλουμε έναν αγρότη στο Ευρωκοινοβούλιο
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού