Ειδήσεις

Στις 4 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας οι Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν την αγωνιστική σεζόν του πρωταθλήματος οι Κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» αφού το Σάββατο επιβλήθηκαν της Άμιλλας Τρικάλων με 3-2 σετ, έκαναν το 9Χ9 και τερμάτισαν μόνες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Κορασίδων, αφού ο ΓΣ Τυρνάβου που διεκδικούσε την πρώτη θέση, ηττήθηκε στον Βόλο από τη Νίκη με 3-2 σετ.

Παρά τις βασικές απουσίες που είχε η ομάδα του Μουζακίου κατάφερε με τη συμμετοχή παγκορασίδων που έπαιζαν για πρώτη φορά σε παιχνίδι με τέτοια βαθμολογική σημασία, να ανταπεξέλθει στη δυσκολία του αγώνα και να πάρει τους πολυπόθητους βαθμούς που στέλνουν την ομάδα για πρώτη φορά στο final four της Θεσσαλίας, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον Σπάρτακο Λάρισας, την ΑΕΛ και τον ΑΟ Σουφλαρίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ότι και να πούμε για τα κορίτσια της Σοφίας Παναγιάρη είναι λίγο. Οι βασικές απουσίες μπορεί να άλλαξαν το στυλ παιχνιδιού της ομάδας όμως η αποφασιστικότητα όλων των κοριτσιών κάλυψε τα κενά. Η Άμιλλα έβαλε δύσκολα στις κορασίδες του Μουζακίου που πήραν το πρώτο σετ με 25-22, έχασαν το δεύτερο με 18-25 και προηγήθηκαν με 2-1 μετά το τρίτο σετ με 25-22. Το τέταρτο σετ κέρδισε η φιλοξενούμενη ομάδα με 23-25, ενώ στο καθοριστικό τάι μπρέικ οι κορασίδες του Μουζακίου επικράτησαν με 15-6.

Σημαντική, για ακόμη μία φορά, ήταν η παρουσία του κόσμου στο κλειστό του Μουζακίου που ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας.

Από αύριο Τετάρτη ξεκινάει πλέον η προετοιμασία των Κορασίδων του ΓΣ Μουζακίου για την συμμετοχή στο final four που σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Τα σετ: 25-22, 18-25, 25-22, 23-25, 15-6

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3-2

ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-3

Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ 3-2

Προηγούμενο άρθρο Το συνδικάτο οικοδόμων Καρδίτσας στηρίζει τους αγρότες
Επόμενο άρθρο Συνάντηση της Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών με τον Υπουργό ΑΑΤ Γ. Γεωργαντά