Ειδήσεις

Στο Μουζάκι η πρώτη έξοδος στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Καρδίτσας


Με εκτός έδρας αναμέτρηση στο Μουζάκι συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Απόλλων Καρδίτσας. Μετά το ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα του και το 2×2 απέναντι σε K.B.A. και Πελασγιώτιδα, η ομάδα του Σπύρου Παππά αντιμετωπίζει τον Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής», σε μία αναμέτρηση με τοπικό ενδιαφέρον για την 4η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Οι «κυανόλευκοι» που έχουν εκπληρώσει ήδη το ρεπό τους για τον 1ο γύρο, καλούνται στην πρώτη τριάδα των αγώνων τους να ξεπεράσουν το εμπόδιο ομάδων από τον ίδιο νομό. Έτσι, με ρεκόρ 2-0 και με την επικράτηση επί της K.B.A., ο Απόλλων θα βρει απέναντί του τον Γ.Σ.Μ.Π. που μετρά 1-2 και με τη σειρά του, θα δώσει το δεύτερο διαδοχικό ματς με χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι.

Οι δύο ομάδες είναι από τις πλέον έμπειρες στην κατηγορία και εκπροσωπούν επάξια την περιοχή σε αυτό το επίπεδο, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου.

Σε ό,τι αφορά στον Απόλλωνα, από την ομάδα του Σπύρου Παππά δε λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών και η σύνθεση της αποστολής θα διαμορφωθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

15:30, Ίκαρος Νεάπολης – Δαναοί Τρικάλων Κ18
19:00, Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» – Απόλλων Καρδίτσας

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

16:00, Κ.Β.Α. – Α.Σ. Βαλίος
19:00, Κρόνος Τυρνάβου – Λέοντας Τυρνάβου
19:30, ΕΑ Λάρισας – Πελασγιώτιδα Λάρισας
Ρεπό: Νίκαια 2012

Προηγούμενο άρθρο Τις 3.670 έφθασαν οι αιτήσεις στη Θεσσαλία για το πρόγραμμα Εξοικονομώ
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. Κώστα Τσιάρα με τον Πρωθυπουργό