Ειδήσεις

Συνάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. Κώστα Τσιάρα με τον Πρωθυπουργό


Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην Υπουργός Κώστας Τσιάρας ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και τον κυβερνητικό σχεδιασμό που απαιτεί αυξημένη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση το επόμενο διάστημα και συζήτησαν για τις προτεραιότητες για τη Νέα Δημοκρατία ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Συζήτησαν επίσης για την κατάσταση στη Θεσσαλία και στην Καρδίτσα μετά την κακοκαιρία Daniel που έπληξε την ευρύτερη περιοχή.

Ο Κώστας Τσιάρας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Καρδίτσα και την ανάγκη να εκπονηθεί ένα αξιόπιστο, μακροχρόνιο σχέδιο για την ανάταξη της Θεσσαλίας και του νομού μας.

Διακηρυγμένος στόχος του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι η ουσιαστική στήριξη των πληγέντων με επαρκή μέτρα ώστε οι πολίτες να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και η εκπόνηση και εφαρμογή ενός αξιόπιστου σχεδίου ανάταξης της Θεσσαλίας με κρίσιμα έργα υποδομής και αντιπλημμυρικής προστασίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Στο Μουζάκι η πρώτη έξοδος στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.