Ειδήσεις

Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου σε ομάδα ρομποτικής


Την ομάδα ρομποτικής των εκπαιδευτηρίων ‘’ Μπιρμπάκος’’ στον Παλαμά, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος.

Μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίου από τον Παλαμά και το Προάστιο, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, την εκπρόσωπο των εκπαιδευτηρίων κα Αρετή Φαλάγγα και τον προπονητή τους κ. Νικόλαο Μαυραντζά συμμετείχαν στο διαγωνισμό ρομποτικής WRO REGULAR  με ιστορικό θέμα ‘’1821-2021’’.

Μετά την πρόκριση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό που έγινε στα Τρίκαλα, η ομάδα ρομποτικής προκρίθηκε και συμμετείχε και στην τελική φάση που διεξήχθη στην Αθήνα.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αφού καλοσώρισε την ομάδα ρομποτικής και τους συνοδούς της τόνισε μεταξύ άλλων: ‘’ Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, για την προσπάθεια που καταβάλατε μαζί  με τον προπονητή σας. Η πρόκρισή σας και η συμμετοχή σας στον τελικό του διαγωνισμού ρομποτικής δείχνει ότι η συλλογική προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από θέληση και επιμονή, πάντοτε επιβραβεύεται. Ταυτόχρονα αυτή είναι η αρχή για να θέσετε νέους στόχους σε μελλοντικούς διαγωνισμούς και να τους κατακτήσετε. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια και μη σταματήσετε ποτέ τον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης’’.

Την ομάδα ρομποτικής που στηρίζουν τα εκπαιδευτήρια ‘’ Μπιρμπάκος’’ αποτελούν οι μαθητές: Δημήτρης Σχοινάς, Μάριος Σχοινάς, Ευάγγελος – Νικόλαος Βαρλάμης και Απόστολος Παπακέμος.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στην εκδήλωση κατά των εξαρτήσεων
Επόμενο άρθρο Αποκαλυπτήρια της προτομής του πυροσβέστη Χρήστου Χαϊδά