Ειδήσεις

Συγχαρητήρια της Αν. Δ/ντριας Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Β. Ζιάκα στους Διακριθέντες Μαθητές σε διαγωνισμούς


Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες του 2ου  Πρότυπου Γενικού Λυκείου Βόλου, οι οποίες, με τη συμμετοχή τους στα προκριματικά της Ολυμπιάδας Ρομποτικής, κατέκτησαν την τρίτη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο και απέσπασαν βραβείο «καλύτερης συνεργασίας». Επίσης συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων που βραβεύτηκαν με τιμητικό έπαινο στην κατηγορία Σποτ, στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους «Cinema διάβασες;» που συνδιοργανώνει το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τι μπορούν να καταφέρουν τα άτομα με ειδικές ικανότητες!

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μαθητές από σχολικές μονάδες της περιφέρειάς μας σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τα κατορθώματά τους μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον καθώς αποτελούν περίτρανη απόδειξη της πνευματικής ευφυΐας , της βέλτιστης καλλιέργειας των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους καθώς και  της ψυχικής δύναμης που μπορούν να επιδείξουν απέναντι στις προκλήσεις.

Όταν το ενδιαφέρον, η φαντασία, η εφευρετικότητα, το πείσμα, η επιμονή και η υπομονή των παιδιών συνδυάζεται με τη γνώση που παρέχεται στα σχολεία μας και την αφοσίωση των εκπαιδευτικών μας τότε μικρά θαύματα γεννιούνται και μεγάλα επιτεύγματα πραγματοποιούνται!

Σας ευχαριστούμε παιδιά και ευχόμαστε  να αποτελέσετε πρότυπο και μοντέλο προς μίμηση για πολλούς ακόμα μαθητές!

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού την Τρίτη 11/10
Επόμενο άρθρο Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας για τις πυρκαγιές βαμβακιού