Ειδήσεις

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και ταυτοποίηση τριών ακόμη συνεργών του


Συνελήφθησαν στις 27-05-2024 και 28-05-2024 σε περιοχές του νομού Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, μία ημεδαπή γυναίκα για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και ένας ημεδαπός άνδρας για κλοπή, αντίστοιχα.

Επιπλέον, στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη -3- ημεδαποί άνδρες κατηγορούμενοι για κλοπή, καθώς και -1- άλλος ημεδαπός άνδρας κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, προχθές (27-05-2024) τις μεταμεσονύχτιες προς πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καρδίτσας, ο συλληφθείς, από κοινού με τους άλλους τρεις συνεργούς του, μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, και αφού εισήλθαν στον προαύλιο χώρο αυτού, αφαίρεσαν περίπου -3.000- κιλά βέργες αλουμινίου, διαφόρων διαστάσεων.

Από τους αστυνομικούς διενεργήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση σιδήρων και μετάλλων στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος βεργών αλουμινίου, συνολικού βάρους -810- κιλών περίπου, οι οποίες, όπως προέκυψε, αποτελούν μέρος των όσων είχαν αφαιρεθεί από το κατάστημα και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους. Στην επιχείρηση, ιδιοκτησίας ημεδαπού, εντοπίστηκε και συνελήφθη η ημεδαπή γυναίκα, ως προσωρινά υπεύθυνη, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή ΔΙΠΕ Καρδίτσας σε Συνέδριο για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή