Ειδήσεις

Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Δ.Ε.Ε.Π. και τις ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ.


Ολοκληρώθηκε από την Δ.Ε.Ε.Π. και τις ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Καρδίτσας, η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για το λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται.

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, των επιχειρήσεων, των φορέων και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας, στο κάλεσμα για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Ουκρανίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας, με τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, κατάφεραν σε διάστημα λίγων ημερών, να συγκεντρώσουν μεγάλες ποσότητες ανθρωπιστικής βοήθειας σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως, κονσέρβες παντός τύπου, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι και παξιμάδια.

Τα συγκεντρωθέντα προϊόντα, αφού συσκευάστηκαν σε κιβώτια ομοειδών αγαθών, παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 15/3/2022, από μικρή αντιπροσωπεία μελών της Δ.Ε.Ε.Π, στον Τοπικό Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για να φτάσουν με ασφάλεια στους ανθρώπους της Ουκρανίας που περνούν δύσκολα, κάτω από τις απάνθρωπες συνθήκες του πολέμου.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας ΝΔ Ν. Καρδίτσας, ευχαριστεί, όλους όσους συνέβαλαν στην συγκέντρωση των αγαθών, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο, καθώς και τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας.

Δηλώνουμε ότι, θα είμαστε πάντα δίπλα στον κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας, και θα στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία της Γραμματείας Οργανωτικού, και των Κεντρικών Οργάνων της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Αλέξιο Ράπανο βρέθηκε Βουλευτής Γιώργος Κωτσός
Επόμενο άρθρο Το Μουσικό Σχολείο τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας