Ειδήσεις

Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ


Δύσκολη η χθεσινή μέρα, μιας και σημειώθηκε μια μεγάλη απώλεια. Θρηνούμε τον άδικο χαμό ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου, μιας άξιας συναδέλφου, μιας καλής συζύγου και μητέρας.

Την 16-11-2021 έφυγε πρόωρα από κοντά μας μία εκλεκτή συνάδελφος, η Ανδριανή Γιαννέλου όπου τα τελευταία χρόνια ήταν συνταξιούχος δημοτική υπάλληλος.

Είναι πάντα τραγικό να φεύγει ένας άνθρωπος από κοντά μας και ακόμη πιο τραγικό και ειρωνικό συνάμα να φεύγει ένας συνάδελφος με τέτοιο ήθος.

Εμείς οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με την Ανδριανή έχουμε μόνο καλά λόγια να πούμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πως ως Πρόεδρος του Συλλόγου μας αγωνιζότανε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο της Ανδριανής  και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ευχόμαστε ο Θεός να της χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένειά της υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη της.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών για το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθρο Κέντρο Υγείας Καρδίτσας: To βρεφικό μασάζ (τρυφερό άγγιγμα)