Ειδήσεις

Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από την Καρδίτσα


Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 26χρονου Παναγιώτη από την Καρδίτσα. Ο 26χρονος εξαφανίστηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τους οικείους του, την ημέρα που εξαφανίστηκε, σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Ο Παναγιώτης Βλάσσης έχει ύψος 1,88 μ. και 95 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

Προηγούμενο άρθρο To Σοκολατο-ξωτικό Ερλ έρχεται στο Fashion City Outlet να σώσει τα Χριστούγεννα και το Εργοστάσιο Σοκολάτας!
Επόμενο άρθρο Film Office Thessaly: Οι μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές που ήρθαν στη Θεσσαλία