Ειδήσεις

To Σοκολατο-ξωτικό Ερλ έρχεται στο Fashion City Outlet να σώσει τα Χριστούγεννα και το Εργοστάσιο Σοκολάτας!


Ένα μικρό, αλλά μαγικό εργοστάσιο σοκολάτας έρχεται στο Fashion City Outlet στις 16 Δεκεμβρίου! O Μεσιέ Σοκολά και το Σοκολατο-ξωτικό Ερλ θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στο Mini Choco Factory, για να φτιάξουν τη μαγική σοκολάτα των Χριστουγέννων, που θα προσφέρουν στα παιδιά όλου του κόσμου.

Ο Μεσιέ Σοκολά αντιπαθεί τα Χριστούγεννα και αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο σοκολάτας στις φετινές γιορτές. Αυτό αναστάτωσε όλο τον πλανήτη. Μέχρι που η συγκεκριμένη είδηση έφτασε στον Αρκτικό Κύκλο. Τότε ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του αναστατώθηκαν πολύ, καθώς κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τα Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα. Έτσι, αποφάσισε να δράσει κατευθείαν, στέλνοντας με το έλκηθρο του τον Ερλ το ΣοκολατοΞωτικό στην ΣοκολατοΧώρα τουFashionCityOutlet!

Από τις 16/12 και ώρες 17.00-20.00 τα παιδιά βοηθούν τον Ερλ να σώσει τα Χριστούγεννα και το εργοστάσιο σοκολάτας μέσα από δράσεις, γρίφους χορό και μουσική. Μια νέα χριστουγεννιάτικη εμπειρία ξεκινά για τους μικρούς φίλους του FashionCityOutletαλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν τα Χριστούγεννα σαν ..παιδιά!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δράσης:

  • 16/12 & 17/12
  • 20/12- 23/12
  • 27/12-30/12
  • 2/1-5/1

Η εκδήλωση θα πραγματοποιείται επαναλαμβανόμενα κάθε ημέρα διεξαγωγής από τις 17.00 έως 20.00

Τα παιδιά θα έχουν ακόμη την ευκαιρία καθημερινά να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη στο πιο ζαχαρένιο ταχυδρομείο του κόσμου!

Ο Αγιος Βασίλης θα είναι εκεί για να πάρει τα γράμματα των παιδιών, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να μοιραστεί μαγικές στιγμές Χριστουγέννων στον πιο «γλυκό» χριστουγεννιάτικο προορισμό της πόλης!

Μην ξεχάσεις να κλείσεις το εισιτήριό σου από την Πέμπτη 14/12 στα VillageCinemasγια μοναδικούς «Κουραμπιέδες από Χιόνι»

ΣτοFashionCityOutletφέτοςόλοιθα ζήσουν τις πιο γλυκές στιγμές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στιγμές σαν κι αυτές που ήμασταν παιδιά

Στιγμές με δώρα ονειρεμένα

Στιγμές αξέχαστες, σαν παραμύθι, με Χριστουγεννιάτικες ζαχαρένιες γωνιές σε έναν πανέμορφο χώρο στολισμένο με ζαχαρωτά

 

Ανοιχτά και την Κυριακή 17/12 από τις 11.00 έως τις 20.00

Ας ζήσουμε γλυκές στιγμές στον πιο όμορφο και γιορτινό χώρο.

Γιατί στο FASHION CITY OUTLET… πιστεύουμε στις γλυκές στιγμές!

 

Ενημερώσου για το εορταστικό ωράριο, το πρόγραμμα των παιδικών δραστηριοτήτων και όλες τις δράσεις στην ιστοσελίδα του Fashion_City_Outlet . Ακολούθησε τους λογαριασμούς στα socialmedia για να μην χάσεις καμία από τις επόμενες δράσεις!

 

Fashion City Outlet
4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τις 10 στρατηγικές δράσεις για την Ανάκαμψη και την Ανθεκτικότητα του Θεσσαλικού χώρου θα παρουσιάσει ο Ευθύμης Λέκκας
Επόμενο άρθρο Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από την Καρδίτσα