Ειδήσεις

Συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τους Δ/ντ/ες των σχολείων


Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 και από ώρα 9:00- 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση ενημέρωσης του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνου Ζαχαρή, με τους/τις απερχόμενους/ες Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων Καρδίτσας καθώς και με τους/τις νέους /ες Διευθυντές/ντριες και τις νέες Διευθύντριες που στο προσεχές διάστημα καλούνται να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ως εκπρόσωποι των Τμημάτων της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας, οι κ. Έξαρχος Αθανάσιος, Αναγνωστοπούλου Πολυξένη, Αλεξάκος Φώτιος και Στυλοπούλου Βανέσα, οι οποίοι ενημέρωσαν τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες για διαδικαστικά και υπηρεσιακά ζητήματα. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καρδίτσας, κ. Ευθυμίου Παναγιώτης .
Αμέσως μετά ακολούθησε ενημέρωση από τους νέους και τις νέες Συμβούλους Εκπαίδευσης με επιστημονική και παιδαγωγική ευθύνη των Σχολικών Μονάδων της Δ.Ε. Καρδίτσας και συγκεκριμένα: Παπαθανασίου Χρήστο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ04, Λαπούση Γεώργιο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ11, Οικονόμου Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ02, Παπανδρέου Δήμητρα, Σύμβουλο Εκπαίδευσης Ε.Α.Ε., Ανδρεόπουλο Χαράλαμπο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ01, Θεοχάρη Δημήτριο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ03, Καραγιάννη Γεωργία, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ06, Θεολογίδου Παναγιώτα, Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ30.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και τα στελέχη αντήλλαξαν απόψεις, συζήτησαν ιδέες και προτάσεις και δεσμεύτηκαν σε ένα πλαίσιο στενής συνεργασίας και επικοινωνίας, για όλα τα υπηρεσιακά και εκπαιδευτικά ζητήματα των Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Αριστοτέλης Σπάνιας: Η ΝΔ απέδειξε έμπρακτα ότι πιστεύει στην ισότητα ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες
Επόμενο άρθρο Συντονισμένες τροχονομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 19 & 20 Ιουνίου 2023 σε όλη τη Θεσσαλία