Ειδήσεις

Συνδικάτο οικοδόμων Καρδίτσας: Συμπαράσταση στον αγωνιζόμενο λαό


Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών και τις διώξεις που τους ασκούνται καθώς και κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα ενάντια στις ανεμογεννήτριες στα Άγραφα, Στεκόμαστε στο πλευρό των διωκόμενων αγωνιστών και απαιτούμε την παύση κάθε δίωξης.

Η σημερινή πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ και όλων των άλλων κυβερνήσεων πλήττει τις λαϊκές οικογένειες της πόλης και της υπαίθρου. Είναι η ίδια πολιτική που χτυπάει το δικαίωμα της απεργίας και βγάζει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργίες των εργαζομένων, που εντείνει την εργασία και ευθύνεται για τα αμέτρητα εργατικά ατυχήματα στο βωμό του κέρδους. Η ίδια αυτή πολιτική «φέρνει» τους αγωνιζόμενους στα δικαστήρια.

   Οι Οικοδόμοι δεν σκύβουμε το κεφάλι, συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε εργαζόμενο που διώκεται και διεκδικούμε μαζί τους τις σύγχρονες ανάγκες μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, ζητά την άμεση επίλυση των προβλημάτων των εργαζόμενων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας
Επόμενο άρθρο Μπάμπης Παπαδόπουλος: Η ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ φέρνει πάλι στο προσκήνιο τη νέα γενιά της χώρας