Ειδήσεις

Συνέχεια με έξοδο στη Λάρισα για τον Απόλλωνα Καρδίτσας


Με εκτός έδρας αποστολή συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Για την 6η «στροφή» του πρωταθλήματος, η ομάδα του Σπύρου Παππά δοκιμάζεται την Κυριακή στη Λάρισα απέναντι στον Α.Σ. Βαλίος, φιλοδοξώντας να διευρύνει το αήττητο σερί της.

Απέναντι στην ΕΑΛ, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν την προηγούμενη εβδομάδα να κατακτήσουν μία νίκη χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης, όμως αυτό που συγκρατούν, πέραν από την ουσία των βαθμών, είναι οι πολλές διαφορετικές λύσεις και το βάθος που προσφέρει το φετινό ρόστερ.

Σειρά παίρνει ο αγώνας με τον Βαλίο, ομάδα που έχει προβεί σε βαθιά ανανέωση του ρόστερ της σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς όμως να στερείται ενθουσιασμού και ταλέντου. Παρά τις εναλλασσόμενες απουσίες από την έναρξη της σεζόν, ο Απόλλων θα επιδιώξει να παρουσιαστεί βελτιωμένος αγωνιστικά και να διεκδικήσει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα μακριά από την Καρδίτσα.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 11:00 το πρωί της Κυριακής, με την ώρα έναρξής του να μεταβάλλεται λόγω κωλύματος του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγ. Θωμά που αποτελεί τη φετινή έδρα του Α.Σ. Βαλίος.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

19:00, Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» – Δαναοί Τρικάλων Κ18
19:30, Νίκαια 2012 – ΕΑΛ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

11:00, Α.Σ. Βαλίος – Απόλλων Καρδίτσας
15:00, Κρόνος Τυρνάβου – Πελασγιώτιδα Λάρισας
18:30, K.B.A. – Λέοντες Τυρνάβου
Ρεπό: Ίκαρος Νεάπολης

Προηγούμενο άρθρο Το σχέδιο για τη γεωργική ανάπτυξη της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Για το Δημοτικό Κολυμβητήριο: Πάντα πριν την επίθεση προηγείται η συκοφάντηση!